Scudo Sports

baradine abs pabuç

Onat GÜRSOY

Daimi Üye
Tepki
76
bisikletime yeni pabuç almak istiyorum.baradine abs pabuçları önerir misiniz?bilgisi olan,kullanan arkadaşlar varsı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler

Scudo
o kadar para vermeye gerek varmı bilmiyorum ama yumuşak güvenli pabuçlar.

Ben kullanıyorum ve memunum, alternatifi nedir bilmiyorum ama rahatlıkla baradine abs leri önerebilirim.

kilitlendiğini duydum herhangi bir sorun çıkartıyorlar mı?

Fiyatını kesinlikle hakeden,kullandığım dönemde inanılmaz verimli olan papuçlar.
Kesinlikle tavsiye ederim

Baradine fren pabuçlarının 4 mevsim olanını tavsiye ederim.Pabuçların üç renkli olanları 4 mevsimdir.düz renk 4 mevsim değildir.4 mevsimin özelliği her hava şartına göre uyumlu olması örnek yağmurda karda pabuçlar ıslandığı zaman fren yapıldığı zaman kaymaz tutar.yaz günleri fren yaptığınızdan dolayı jantlarınız ısınır sürtünmeye ısıya dayanıklı olup güvenlidir ben kullanıyorum.Memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Korhan.G
Yol bisikletimde baradine'nin İçi kırmızı, dışı siyah olan ABS modelini kullanıyordum. Açıkçası pek de memnun değildim. Pabuç yumuşak olduğu için fren gücü çok iyi değil. Esnediği için de kitlenmesi çok zor oluyor.
Ben ilk fırsatta daha sert bir pabuç ile değiştireceğim.

Bana sorarsanız da, Shimano pabuçlar gayet iyi. Fakat pabuç-jant uyumu da önemli.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Geri