Scudo Sports

Bandirma-Balikesir arasi gece sürüşü (yardım)

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.149
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar, arife gecesi yenikapidan aksam saat 20:00'da binip gece 23:00'da Bandirma'da inecegim ve Balikesire gece sabaha dek pedallayacagim. Işık, reflektörlü yelek sorunum yok. Uykuyla da problemim yok. 25 ortalama ve 1 saat mola ile 4 gibi balikesirde olacak, hava aydinlaninca da 5 gibi altinoluga dogru yola cikacagim. Tur toplam 200 km.
Balikesir altinoluk arasi problem degil ama bandirma-balikesir arasi yolun son durumunu bilmiyorum. Guvenli midir, emniyet seridi var midir, gece ne derece guvenlidir, guzergaha hakim arkadaslardan yardim bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
Başlığı yukarı taşıyalım bu mesaj vesilesi ile. Belki gözlerden kaçmıştır. Yardımcı olacak biri çıkar umarım.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Forum üyesi arkadaşlardan Özcan Güler'in kısa bir süre önce yaptığı uzun sürüşün 1.bölümünü link olarak aşağı ekliyorum.
Gece karanlıkta Bandırma'dan çıkışla Balıkesir'e gittiği video faydalı olabilir,fikir verebilir.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bandırma da oturuyorum, Balıkesir'e çok sık gidip geliyorum, araçla.. şimdilik bisikletle deneme yapmadım.

Yol genel olarak çok düzgün, asfalt güzel. 5-6 ciddi rampa var.

Bandırma Susurluk arası asfaltı güzel ancak karanlık ve nispeten ıssız bir yol. Ancak ben araçla hiç tehlikeli bir durumla karşılaşmadım. Arife gecesi olduğu için çok da ıssız olmaz diye düşünüyorum. Bununla birlikte çok fazla işletme var yol üzerinde, bir sorun olacağını sanmam.

Susurluk sonrası yol çok daha hareketli ve aydınlık. O tarafta gayet rahat gidersiniz.

Genel olarak emniyet şeridi var. Ara ara dar kısımlar olsa da çok zorlamaz.

Aklıma gelenler bunlar..

Geri