Scudo Sports

Bana neden ceza kesildi?

Moderatorler halen daha, ne diye konuyu kapatmiyor bunu da merak ediyorum :)
Vatandas ortalikta yok, yalan beyan ortada durum, kapatin ki daha faydali konulara harcasin insanlar enerjilerini.

Scudo
@Pamuk
firma 58cm etiketi yapıştırıp 52cm kadro satmaz. neyse bu konu başka biz bu mevzuyu başka konuda tartışırız efenim :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@danceros Bazı firmalar aynakol-sele borusu ölçüsünü kullanırken bazı firmalar üst boruyu kıstas alıyor. Ama 58 kadro bir bisikletin 52 kadroya denk geldiğini ilk defa duydum.

Yukarıda bir arkadaş kanunun bazı kısımlarını paylaşmış. Orada, trafikte bisiklet sürebilmek için 11 yaşından büyük olmak... diyor. Yaştan dolayı bir ceza alacağını sanmıyorum. Diğer bir nokta, eğer bulunduğu yerde bisiklet yolu varsa-temsilide olsa kötüde olsa bisiklet, bisiklet yolu bulunan bir yerde bisiklet yolundan gitmelidir diye kanun var- o yolda olmadığı için ceza gelebilir. Trafik polisleri bu durumu tespit ettiklerinde,bu kanuna istisnayen ceza kesebilir. Bana biraz havada bir konu gibi geliyor. Açılalı kaç gün olmuş, konuya hiç dönüş yapmamış, kendine gelen eleştirilere cevap yazmamış. Böyle bir durumdaki insan, özellikle konuşmak,fikir edinmek için çırpınır....

Çelişkili olduğu kadar şiir gibi dizilmiş cümlelerden ibaret kuyuya taş atan bir arkadaş( sabredeyim yazmayayım dedim ama taşı kuyudan çıkarmaya çalışan delilerden biride ben oldum bu arada).bana araba çarpmadı,50 km ilede gitmiyordum ama daha dusuk hızda geçirdiğim kaza sonrası tam tersine bisiklette birsey yokken yüzüm gözüm o kadar dağıldıki (o surat halimi kızımdan biliyorum bir ay korkudan bakamayacak kadar kötü olduğunu)bu arkadaşa 50 km ile çarpılacak Allah'ın sevdiği kul olsa gerek birşey olmayacak.. ..(adam bu arada 170 promil alkollü iken bile şehir içi hız kurallarına uyacak ama emniyet şeridini ihlal edecek kadar sarhoşluk yaşamış..)

Motosiklet ehliyeti almak için gerekli yaş 16 iken, senin bisikletle 18 yaşından küçük binmenden dolayı ceza gelmesi çok garip geldi. Tc numaralarını ismini silerek makbuzun fotosunu koyabilirmisin merak ettim.

Bu konu bisiklet forum un facebook sayfasında da var.

Şu yazıyı okudum hiç bişey anlamadım. Kaybolan 5 dk ömrümü kimden tahsil edicem. o kadar sürede insanlığa büyük katkılarım olabilirdi? :D

Büyük ihtimal forumdan uzaklaştırılan ya da atılan biri yada birileri tarafından yazılmış.

Geri