Scudo Sports

Bana ne oluyor?

Serkan Demir

Forum Bağımlısı
Tepki
306
Bisiklet
Salcano
Bugün yine kaza yaptım. Sahilde bisiklet yolundan gidiyordum kartal tarafında kum tasınan yerin orayı gectim içeri geri gireyim dedim girerken donuyordum cok hızlı değildim. ön teker kaydı pedal kırıldı. çenemi yere vurdum çenemde 5-6 dikiş var şuan. vurmanın etkisiyle dagıtmısım ceneyi. ama sonradan farkettimki yerde suyun içinde jel kıvamında birsey verdı muhtelemen dusmemede o sebep oldu kaygan birseydi cunku. neyse bundada vardır bir hayır diyelim.

Scudo
@GokmenOzyurt

valla bugun cok dikkatliydim bugun dusmekten zaten hava yagıslı oldugu çin ve sahil yolu asfalt degilde beton oldugu için cok korkuyordum
iş yerinde filan dedim bugun dusmesem bari diye arkadaslara
barend ler var ya elcikler onu gordum dedim sigara içerken dusmeden
5-6 dk once dedim hiç dusmeyle çizilmedi filan sadece arabaya carpınca çizildi.
sonrada dusmeylede cizildi içime dogdu yani

geçmiş olsun. düşmedim diyen yalan söyler. bak ibrahim abi ne diyor.

Düse Kalka Ciktim Ben Bu Yokusu
Yalvardim Benimle Gelen Olmadi
Kac Kere Yikilip Düstüm Yerlere
Yalvardim Elimden Tutan Olmadi

Söylenecek Gibi Degil Dostlarim
Bu Yüzden Suskunum Bu Yüzden Durgun
Neler Cektim Neler Neler Dostlarim
Bu Yüzden Suskunum Bu Yüzden Yorgun
Yorgun Yorgunum Yorgun Yorgun

Yeter Artik Diye Diye Inledim
Haykirdim Sesimi Duyan Olmadi
Yillarca Aciyla Dertle Savastim
Halim Nedir Diye Soran Olmadi

Söylenecek Gibi Degil Dostlarim
Bu Yüzden Suskunum Bu Yüzden Durgun
Neler Cekti Neler Neler Dostlarim
Bu Yüzden Suskunum Bu Yüzden Yorgun
Yorgun Yogunum Yorgun Yorgun

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
valla haklısınız dusulur ama benim anlam veremediğim son bir haftada iki sefer olması

@Serkan Demir

benim gibi günde 5-6 kere düşenler ne yapsın o zaman :D

@gurkankas

ben sustum ozaman sende ne yapıyorsun o kadar

geçmişler olsun. benim bisikletle en tehlikeli düşüşüm ilkokuldaydı ondada çeneme 3 dikiş atılmıştı.Neyseki ondan beridir ciddi düşüş yok okadar sık çıkmama rağmen

@gurkankas

sonradan baktım senin dusmen normal ama ya ama dikkat et sende olurmu gurkan

normal yagmur suyu olmus olsa dusmezdim.

Bugün ben de kaza yaptım. Antrenmana çıkıyordum daha yolun başında göbekten bekleyen arabalar var. Ben de iyice asıldım geçeyim onlar beklesin diye. Hızım 35-40km/sa. Arabalar harekete geçer gibi oldu bir tanesi beni gördü durdu diğeri görmedi sanırım benim ön tekerin oraya vurdu. Yerlerde sürüklendim. Çenemi de vurdum sanırım. Bacaklarda sıyrıklar var. Parmaklar ağrıyor. Adam iyi biri sağ olsun acile gittik. Her tarafımı röntgenlediler. Bir şey yok deyip gönderdiler. Bandaj falan da yapmadılar, açık pansuman yapıldı. İşte tutanak falan tutuldu oradan karakola gittik. Bisiklette hasar yok gibi. Benim orta parmaklar şişik şu an. Karakol da yolladı bizi başka dava varmış 1-2 saat sonra tekrar gideceğiz. Umarım adama ceza yazılmaz, çok iyi davrandı çünkü. (kazadan sonra olay yerini terk etme 270tl imiş:eek: )

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@nükleer kedi

sizede geçmiş olsun ama kavsaklara dikkat edin bence

Geri