Scudo Sports

Bana kardeş geldi :) bunlar da bizimkiler.. 2X Sedona 711V

Scudo
Fiyat we performansı gusel 8 hazıranda cesme turunda hersey cıkıjak ortaya bakalım.....

• Beğen
Tepkiler: evr3435
bırde bısey solıjektım km saatını neden gıdon bogazına taktırmadınız....orada daha rahat oluyo ve sık gozukuo......

• Beğen
@raiuno

evet haklısınız.. ama benimki bisikleti aldığım andaki heyecanıma kurban gitti :D
km saati istiyorum dedim, oraya taktılar :)
çok da düşünemiyodum zaten o anda aklımda hemen bisikletçiden çıkıp gezmek vardı :D
neyse ben değiştiririm yerini doğru söylüyorsunuz daha güzel olur öyle..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Heyecanını tahmın edebılıyorum ama bunu bısıkletcının dusunmesı lasım:Ddemekkı oda senın heyecanına werıp taktı oraya:D:D:D:D

• Beğen
Yakın zmanda bende eklıyım fotolarıda bızımkıler beyaz sızınkıler sıyah kım yenecek:D:D:D

gözlerim bozuldu çift görüyorum:D şaka bi yana çok güzeller bol pedallamalar ikinizede:...

@>>ErDeM<<

memnunuz.. gayet yeterli bizler için.. sertlik ayarı mevcut zaten, ayrıca tamamen kilitleyebilme imkanın da var.. :cool:

güle güle kullanın, ikiz kardeşlerin daha fazla fotosunu görmek isterizz... :rolleyes:

Eklıjem en yakın zmanda işten fırsat bulursam:Daslında ıkız değiller dorduz ıkısı ızmırde ıkısı ıstanbulda:D:D:D

• Beğen
Orasını kararlıştırınca 5 olucak işte :D az önce Doruk bisikletten geldim Siyah olmadığı için karşılaştıramadım :S ama en kısa zamanda yapıcaz bişeyler :D

Geri