Scudo Sports

"Bana Balık Verme Balık Tutmayı Öğret" İftardan Sahura Bisiklet Etkinliği

Scudo
Haydi Bisikletçi ve Balıkçılar Bu akşam görelim sizi! Bisiklete bindiğiniz gibi balıkda tutabiliyor musunuz?
Facebook gurubuyla birlikte 30 üzerinde katılım olacak gibi gözüküyor....

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
bisiklet+olta ikilisini çıkacağım turlarda da kullanmak istiyorum, Cengiz abi yine muhteşem bir fikirle harika bir organizasyonun fitilini ateşlemişsin :) çalışmıyor olsaydım katılacaktım ama nasip değilmiş, size iyi eğlenceler tadını çıkarın her türlü :)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
@Cengiz Yargıç
İnsanlar çok güzel, müzik de öyle! Orhan baba değil mi?

Bu fikir de çok güzel, görselleri beklemedeyiz...

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
Turumuzu başarıyla tamamladık !!!
Bu başarı her ne kadar balık tutma yönünden olmasa bile bisiklet turu ve eğlencemiz açısından başarılı oldu... 3 tane balık tutabildik (tabi bunlara balık denebilirse; yinede denizden çıktılar)
Facebook etkinlik sayfası ile birlikte forumda 37 kişi katılacak gözüksede tura katılan 15 kişi oldu ve sadece 2 kişi işi ciddiye alarak olta getirdi...
15 kişiye 3 balığı nasıl bölüştürelim diye fazla düşünmedik ve sahuru yapmak için en akıllıca yöntemi uyguladık; Sahura herkes evlerine yetişti :D
Çok neşeli geçen turumuza katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

@muhammet sarıyıldız

27 ağustostaki etkinliğimizde yeni ve hatta ömrümüzde 1 kere yapabilme şansımız olacak bi etkinlik yapacağız... bunu kaçırma.
Yeni konu açacam takip et

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Cengiz Yargıç

Cengiz abi bende merak ettim şimdi nereye gidiyoruz bu hafta sonu :D Bermuda Şeytan Üçgeninemi yoksa :D

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
Geri