Scudo Sports

Bambu Kadrolar Corbonun Yerİnİ Alacak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@erdinc34

Bu delta planey'ı bambudan mı yaptın sen ...

Ya o değilde atacaklar beni forum dan o olacak en sonunda ..

Kolay gelsin canım beni

Scudo
yeni olani benimsemek bazen zaman aliyor gibi... belli olur gelecek belki de hakkaten bamboo dur... erdinc konuyla ilgili makale yazi vs eklersen kafalardaki soru isaretleri netlesecektir...

sevğili arkadaşlar forumda açmış olduğum BAMBU CARBONUN YERİNİ ALAÇAK konusunda gönderdiğim fotoğraflar ve kısa açıklamalarla aslında yaratmak istediğim şey genç ve çocuk yaşta bisiklet severlere bir heycan kapısı açmaktı;çünkü; genç bir insan bazı spesial ve pahalı meteryallere ulaşamaz düşündümki bu resimleri gören arkadaşlarda bir heycan uyanır ve vayyy kendi bisikletimi yapcam duygusu ortaya çıkar dedim. çünkü hurdadaki bir bisikletin sadece birleşme noktalarını kesip alıp bu aparatların içine poliüretan yat tutkalı sıkp bambuları yerleştirmesi hiç zor olmazdı.böyllelikle güzel ülkemizde yaşayan genç arkadaşlar bisiklet yapım konusunda bi basamak kaydeder ve belkide içlerinden bazıları dünyaya kadrosatan kişiler olabilirlerdi. işte yaratmak istediğim heycan buydu.bazı şeylerin sanıldığı kadar zor olmadığı duygusu. ÇEŞMEDE BİR TURİZM ORGANİZATÖRÜ olarak yabancılarla çalışıyorum bu fotoğrafları yabancı bir çocuğa gösterip heycanlandırsanız ilk işi eve dönünce bir bambu bisiklet yapmak olurdu ve sizi saygıyla ve sevinçle anardı. FAKAT ülkemizde bazı durumlara okadar saplanmışız ki bişe söyleyip bin cevap alıyosunuz....avrupadan amerikadan gelen her şey süperdir mantığını bırakalım. kendi potansiyelimizi ortaya çıkaralım isterim. asıl yaratmak istediğim heycan bu çocukca sevinç duygusuydu. NEYSE forumdan ve arkadaşlardan konuyu açtığım için özür diliyorum. açtığıma pişman oldum yani.AMA YİNEDE MERAKLI GENÇ ARKADAŞLAR TEKNİK DETAY BİLGİ ALMAK İSTERLERSE BANA YAZABİLİRLER. SEVGİLER HEPİNİZE

• Beğen
Tepkiler: muratfirar
Bu konunun gördüğü ilgiye şaşırdım, çoook bayat bir haber. 3 yıl önce de aynı kadroyu gördüğümü, defalarca forumda başka yerlerde örnek olsun diye resimlerini attığımı hatırlıyorum.

@HaliliOzturk

Bi defa teşekkür ettim hakkım olsa bi kaç defa daha ederim valla... Kaç yıllık konu bu...

arkadaslar bence gayet saglamdir cunku bambu dunyanin en esnek ve en saglam kamış turlerinden birirdir

Sağlamlığına sorun yok zaten ama konu başka yerlere gitmiş... Arkadaşta Yapsın sunsun kadrosunu ondan sonra konuşulsun .... Ortada bişe olmadan tartışma ortamına dönüşüyor çünkü :)

Benim yazdıklarımdan dolayı konu buralara geldi diyorsan kendi uslübunu gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Madem insanlara bilgi vermek istiyorsun o zaman önce araştıracaksın ve doğruluğundan emin olduktan sonra yazacaksın. Bu tür forumlarda kulaktan dolma bilgiler edinip sağda solda konuşan çok insan çıkıyor çünkü. Madem paylaşımcısın bildiklerini paylaşacaksın "isterseniz söylerim, isterseniz yazarım" demekle olmaz bu işler, sonra aksi mesajlar geldiğinde sinirleniyorsun saçma sapan mesajlar yazıyorsun. Madem bilgin var madem tecrüben var o zmn benim yazdıklarımı çürütecek şeyler yaz.

Konu Benİm AÇimdan Kapandi ArkadaŞlar Tekrar ÖzÜr Dİlerİm.

Bu Arada Yasİn Abİm Hollandada Koga Mİyatada ÇaliŞiyor. Belkİ Bİlİrsİn Markayi. AtÖlyeden Karbon Teknİklerİ İstersen UlaŞtiririz Sana Tekrar Sevgİler

Hem çok bayat, hem "şişirilmiş" (bambu kadroların karbonun yerini falan alacağı yok), hem de tartışmaya dönüşmüş olan bu konu kilitlenmiştir arkadaşlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri