Scudo Sports

Balya-İvrindi-Bergama (Marmara'dan Ege'ye) 3. Gün: 20-09-2009

Merhaba Arkadaslar,
Herkesin dedigi gibi muthis ikilisiniz zaman zaman Ahmet beyle de trio.Yakin zamanda pedallamadiginiz bolge kalmayacak.Bu ne buyuk mutluluk, bunu yapmayan bilemez. Baska turlariniz da bulusmak uzere selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Scudo
@Timukan Karaca
Timukan hanım çok teşekkürler iyi dilekleriniz için..Evet dediğiniz gibi bu mutluluk selenin üzerinde yaşanacak bir duygu...Yeni turlarda görüşebilmek dileğiyle...

@Hüseyin Ece

Çok teşekkürler..

• Beğen
Ramazan merhaba... Çanakkale, Çan, İvrindi, Balya, Bergama, Dikili, Çandarlı, Aliağa, Menemen, İzmir turumuzun Balya-İvrindi-Bergama bölümünü okurken belki de çok klişeleşmiş bir söz ama, gerçekten gezinin her anını yaşamış gibi oldum... Bu keyifli geziyi çok güzel anlatmışsın. Ellerine sağlık...

Bu arada Balya Belediye Başkanı Sayın Dündar Cengiz'e bizi konuk ettiği için buradan ben de tekrar teşekkür ediyorum...

Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz yeni gezilerde tekrar birlikte olmak dileğiyle...

@olkjolkj
Aşağıdaki adrese gidip, basit bir üyelik işleminden sonra harita üzerinde rotanızı çiziyorsunuz. Yükseklik seçeneğini işaretlediğinizde de çizdiğiniz rotanın yükseklik grafiklerini otomatik olarak veriyor… Bisiklet turları için, yola çıkmadan önce yükseklikleri bilme konusunda bence çok faydalı…

(link)

• Beğen
Tepkiler: Taylan A.
Gerçekten eğlenceli bir geziye benziyor, gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Bol pedallı günler dilerim...

• Beğen
Güzel gezi olmuş.Tebrikler.Sizler harika bir ekipsiniz...Bisikletle dolaşıyor,yeni yerler görüyorsunuz.Çok şanslısınız...Paylaşım için teşekkürler.Yeni paylaşımlarınızı bekliyorum:)Allah pedallarınıza zeval vermesin:DKazasız bol pedallamalar..

@Cihan Aydan

Cihan bey teşekkürler.Şanslıyız biliyoruz.. Uzun bi süredir çıkamadık.Güneş yüzünü göstermeye başladı içimiz yine kıpır kıpır..
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler.

güzel bir tur olmuş.yeniden bergamaya yolunuz düşerse Bergama Aktif Bisikletçiler face sayfasına mutlaka yazın.belki bir çay içeriz tanışırız.

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
Ellerinize pedalınıza sağlık. Artık buraya konulan hikayelerde bu sıcaklık pek yok. Eskiler neler neler yapmış.

Allah Süleyman Şatır abiye rahmet eylesin.

Tekrar bekleriz Bergama'ya. Hem bu sefer dışarı bırakmayız..

Geri