Güray hocam, keyifli bir tur oldu kampüsteki ördekler ve cafe önündeki güneş keyifi çok güzeldi ayrıca misafirperverliğinin göstergesi olarak bize 250 gr'lık 2 adet ekmek ısmarladığın için teşekkürler
Yol bisikleti heryere girmez fakat biz hafif araziye gireriz.
malesef tek şeritli yol orada risk var,irfan kaptan polinez yolunda risk yok.
ayrıca paşaköy girişte yol daraltılmış ve çok harfiyat kamyonları varmış ,bugün bi arkadaş söyledi
Anladim pazar gunu arac hanimda olicak benimde dudulluya gelmem sizin dediginiz gibi riskli olur saglik olsun buralardan gecersniz bir pazar katilirim önümüzde uzunnn haftalar var hocam elbet beraber pedallariz bir gun esen kalin.
@Kudret Kurtcebe kudret abi biliyorum burayı tek olunca geçilir de grupça sıkıntı olabilir işine karışmak gibi olmasın ama (link) bu yoldan bağlanabiliriz
muhammed tanışma turunu önce bir kısa tutalım,ayrıca paşaköy girişinde yol dar orada ikinci sıkıntı var ,ilerki tarihlerde ekipçe paşaköye ayar çekeceğiz ve yol biter inşallah
o zaman keşif sonrası gideriz
@Furkan TK ben ekmeği ördekler için almıştım ama hepsini yedin sen. Ayrıca ben kavurma Yapmıştım . Ben vejeteryanım dedin yemedin. Bir daha ki sefere sana karalahana çorbası
@Kudret Kurtcebe Bey bi aksilik olmaz ise size katılabilmek için cumartesi günüden karşıya geçip Göztepede kayınpederlerde kalıcam. Göztepeden nası gelebilirim yanınıza şuan bi rota belirlemedim ancak bi şekilde gelmeye çalışacağım. Şöle bi durum daha var ballıca köyüne varınca büyük ihtimal geri dönemeyeceğim orada yazlığımız var ve orada kalmak durumundayım. Umarım sizin için bi mahsuru olmaz.
ozan gelemezse ben direk bostancıya geliyim dudullu tarafı yollarını hep karıştırıyorum. o yuzden direk bostancıya geliyim sabah 9 da idoda beklerim cafede. bostancı ido bana 8 dakika.
valla yukardaki mesajları okur iseniz polinez yapacağız ,bunun nedeni alemdağda tek şeritli yol var ,grub buraya girer ise risk olur ,ayrıca paşaköy girişte yol inşatı bitmemiş yol dar size rota vereceğim
tamam o zaman ben 8:30 da nero cafe de olucam. bu akşam bisikleti aldım komple bakımdan geçti. spd pedallar kaller değişti. 2 iç yedek lastık aldım 100 bar basan mini pompada var kask da var birde bel çanta