Scudo Sports

Ballıca turu 8 kasım, performans turu değildir.

Önde ki beyaz olan 53 /39 aynakol kullanıyor. Bu sene tour de kaz' a katılacak

Bir de arkadaşlar benden bir şey rica etti Furkan abinin karbon cube bisikletiyle suyun içinde bir tur atsak dediler

Scudo
@Güray Görkem

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/1656028_727082683990975_1624268848_n.jpg?oh=515690ce0d9114b34e97e27e52df2235&oe=56CB00A9&__gda__=1456067286_a387818424fbbabbc0b59ff0a12f47a7

karbon mtb batmamış idi yolda batmaz herhal:komik::islik::islik:

Okul'a geldiğin bozuk yolu bugün silindir ile üzerinden geçtiler dümdüz oldu

son durum sayı artıyor

kesinleşenler

1-güray dostum bostancı saat 09.00
2-isa dudullu saat 10.00
3- muhammed dudullu
4- sinan -ansızın gelebilir dudullu
5- cem ç dudullu
6-ozan- k ,bi iş çıkmaz ise gelecek dudullu
7- kudret dudullu
8- ozan tuzcu dudullu
9-irfan kaptan-viaportta bekleyecek,
10-barış bey işten izin alır ise viaport
11-erdem bey viaport

saat 10.00 dudullu çıkış viaporta gidiş dostlar ile buluşma ve ballıca

disiplin

1- yarış yok
2- hız yok
3- bu tur tanışma turudur
4- ekip kesin birlikte gidecek
5-1.şile eğiminde alıp başını gitmek yok,
6-aramızda 18 yaş altı gençler olacak ,tüm ekip sorumludur
7-lastik patlamasında ekip duracak ,bizzat ben yardımcı olacağım
8- yemek olayı olabilir ,ballıcada ,isteyen öğlen yemeği yiyebilir,yanına çıkın getirebilir,matarada su olacak
9- yemek sonrası mola 1 saattir
10- dönüşte kesin birlikte dönülecek
11-1.şile eğiminde ekipçe kimseyi arkada bırakmayacağız özelliklede ballıcada

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/254218_216488031717112_4066501_n.jpg?oh=9ce884204290ba90ca1ef67e306d5e2b&oe=56C0F6BF

dudullu çıkış saat 10.00

gerekliler

iç lastik-pompa-kask

saatlere 8 kasımda gece yarısı ayar çekeceğiz

saat kontrol lingi

(link)

güzergahlar

dudullu-viaport

(link)

viaport- ballıca

(link)

ortalama hız nedir viaporta saat kaç gibi gelirsiniz

@Heisenberg

ekip hızlı olmayacak ama 1 saat içinde olmaya çalışacağız ,en kötü durum lastik patlaması olur en geç 11.30 viaport 'un araç giriş kapısına geleceğiz ,ama kaldırımdan orada fazla araç viaporta giriş yapıyor araçların girdiği kapıda duracağız

slm herkese 1 saat önce maltepe cezaevi oralarda dolaşan varmıydı acaba aranızda üç bisikletli arkadaş

Kaç gündür şehir dışındaydım, yarın gene gidiyorum, bari dedim bu akşam bir hafif tempo sürüş yapayım. Kadıköy pendik yapıp gelicem, çamurluklu yol bisikleti görürseniz o benim :)

size el sallayarak geçen itfaiye aracıda bendim ozaman çok kısa bi tanışmış olduk

Vayyyy ben de dedim ki : kudret abi yanıyoruzzzz galiba

image.jpg

Aydost ormanları. Furkan tutturdu kaplumbağa çorbası yapalım diye. Kudret abi de kaplumbağa ya düşük vites yüksek kadans'ın faydalarını anlattı

image.jpg

Kudret abi ile Furkan tartışıyor . Furkan çorba yapalım. Kudret abi karbis'e üye yapalım diye

image.jpg

Kudret abi bugün ördeklere hem kızdı hem ekmek verdi. Sonra dedi ki karbonhidrat zararlı protein almanız lazım dedi. Çaktırmadan da ekmeğin köşesini yedi kudret abi

image.jpg

Furkan ördekleri açlıkla terbiye etmeye çalıştı.Dura ace aynakol aldığını kalitesini anlattı ama bizimkiler elindeki ekmeğe kilitlendi.

image.jpg

Kudret abi yüksek bir taşa çıkıp ördeklere hitaben bir konuşma yaptı. Benim ile pazar turuna var mısınız diye sordu

image.jpg

Bu soruya karşılık ördekler toplantı yaptı

image.jpg

Ördekler karınları doyunca toplantıyı bitirip : kudret abi sen takıl . Bizim Atilla bisiklet ile turumuz var dediler

image.jpg

Furkan sağolsun bisikletlerimize ayar yaptı

Kudret abi ve Furkan iyi ki geldiniz. Tekrar teşekkür ederim.

@barış barış

itfaiye aracı tamam hatırladım sren çalındı ve tanıştık aynen :harika:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.41817/

furkan artık işin profesörü oldu ,valla ekipte çok sıkı mekanik ustaları bahtiyar ve furkan,
biz teşekkür ederiz güray,
bu arada bisikletin on numara oldu,

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.41812/

ördek ordusu ballıcada beni sattı alacakları olsun o kadarda besledik furkanla:komik::islik:

@Ozan k.

saat 10.07 bostancı nero kafeden hareket ettik ama ideal tepe köprüsünden kayış dağına çıktık furkan ile,ve maltepe üniversitesine uğradık,ve güray dostumu alarak aydosa girdik oradan sancaktepeden maltepe üniversitesine döndük,dönüşü furkan ile kayış dağı eteklerinden iç erenköye yaptık

bugün sahilde bi arkadaş teyid etti malesef,alemdara giderken yol inşatı varmış ve paşaköy girişindede ve yol çok daraltılmış,kalabalık girmek sıkıntı yaratabilir rotayı polineze çeviriyoruz gidiş ve dönüş aynıdır,
bu arada barış bey ,erdem bey,irfan kaptan dudulluya gelirler ise polinez yapabiliriz

etap

(link)

sizin yeni rota bana biraz ters kalmış saatte biraz öyle zaten. Olmadı yine başka sefere kalır alıştık artık

@barış barış

valla meburen barış bey bugün bostancıda ras geldim arkadaşa ,aman girme alemdağ tarafa dedi ,o saatlerde trafik zati fazla ayrıca tek şerit olmuş,sıkıntı birde paşaköy yollarında çok fazla harfiyat kamyonu varmış bu aralar,,bu gün bile kayışdağında harfiyat kamyonları vardı

hiç önemli değil sağlık olsun takılırız yine bigün peşinize inşallah yeterki sizin yolunuz açık olsun

1-güray dostum bostancı saat 09.00
2-isa dudullu saat 10.00
3- muhammed dudullu
4- sinan -ansızın gelebilir dudullu
5- cem ç dudullu
6-ozan- k ,bi iş çıkmaz ise gelecek dudullu
7- kudret dudullu
8- ozan tuzcu dudullu

irfan kaptan araç ile gelebilir birlikte erdem bey ile ,erdem bey dudulluya araç ile gelmiş idi ,,
etap değişti ve kolaylaştı 18 km polinez dönüş 18
gidiş dönüş aynı

(link)

@m.klcts

evet daha kolay rota 18 km sonra polinezdeyiz burada yollarda risk yok ,

Hayirdir kudret abi rota neden degisti dudulludan samandira sultanbeyli viaport gelebilirdiniz pazar bu yol kalabalik olmazdi

Geri