Scudo Sports

Ballıca turu 8 kasım, performans turu değildir.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/254218_216488031717112_4066501_n.jpg?oh=9ce884204290ba90ca1ef67e306d5e2b&oe=56C0F6BF

08.30 buluşma yeri yukarda

1-muhammed-dudullu
2- ozan -dudullu
3- güray -bostancı

gerekli olanlar

1-kask
2- iç lastik
3- pompa

dudullu-viaport

(link)

viaport-ballıca

(link)

toplam 40 km gidiş dönüş 40 km toplam 80 km.

Scudo
@Kudret Kurtcebe 8 kasım kesin mi yarın olmayacak mı bizim internet alt yapısında sorun olmuş şuan tel den net paylaşıyom

@m.klcts

yerler bizim burda ıslak ,9 km boyunca beni bekleyen risk var (ora,tüccarbaşı-dudullu arasında ) uzun inişi olan gümrük,yarın saat 12.00 de çıkacağım anca kurur yerler ,zannederim,
tamamı ile düz yollardan kanlıca yapacağım,1 kasım seçim,8 kasıma bakacağız ,bol yağışlı geçecek kasım ,inşallah denk gelir güzel hava.

@m.klcts

zannetmem ısı 12 derece ,saat 03.00-07.00 arası,bu arada ekipmanlarını tamamladınmı muhammed?

@Kudret Kurtcebe lastik yerine patlak önleyici alacaktım ama decathlon da dolum yapmadılar bende beceremem diye almadım rüzgar geçirmeyen kıyafetim var ama bisiklete özel almam lazım

Kudret abi yeni topik hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Ulaş Çavuşoğlu patlak önletici 250 gr diğer türlü yamasıydı pompasıydı aynı şeyi buluyor bide pompalar 70 psi hava basıyor bana 105 psi lazım

@Kudret Kurtcebe
Olabilir hocam neden olmasin ama ben ve gelen arkadasim olursada viaport onunden katilabiliriz sizlere
Yarinda ben sahile inmeyi düşünüyorum malum baya yagis oldu ve hala yagmakta bu haftayi sahille geistiricem belki denk geliriz pendik caddebostan sahil yolunda

@irfanyazicitunc

saat 12.00 de güray dostum ile buluşup kanlıca yapacağız,anca kurur yerler diye düşünüyorum

@m.klcts

muhammed beni iyi dinle,

iç lastiğini al,700x25 ise 700x23 'de olur ben uyguladım,ayrıca lastiğin patladığı zaman ben yapacağım ,bütün tur boyunca benim kontrolümde olacaksın,annen senin pek bisikletini eve sokmuyor anlaşılan ,balkonda dursun ,büyük bir naylon ile bağla .su yemesin .

@Kudret Kurtcebe 8 kasıma kaldeı heralde yerler hala ıslak

bide saatler değişti yeni saate göremi gelcez

(link)

saatler 1 saat ileri alındı

@m.klcts

burada yerler ıslak anca 12'ye kadar kurur

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/62/62000.jpg?1443457064

muhammed bu jantlar 28 ,26 değil bu bisiklet seninmi?özelden 26 jant yazmışşın

@Kudret Kurtcebe bu bisiklet benim triban3 51 kadro 26 jant 54 ve üstü 28 diye biliyorum

@m.klcts

resimde jantlar 28 gibi,neyse bugün sen kısa takıl geç çık,ayrıca 23 hacim iç lastiğini al,şimdiden hazır olsun

Bebde yenidoğanda oturuyorum katilmak icin ekipmanlarim var ulasabilecegim bir whatsapp numarasi varsa daha iyi gorusebiliriz

Geri