Scudo Sports

Balıkesir'den herkese merhaba

Tepki
0
Ben aranıza yeni katılan bir arkadaşınızım. Öncelikle böyle bir site için teşekkürler. Sizden bir konuda yardım talep ediyorum.Çoğunlukla şehirde kullanmak üzere fiyatı max.500TL olacak bir bisiklet arıyorum. Boyum 1.60cm olması hasebiyle kadro boyu ne olmalı? Bu konuda beni bilgilendirseniz sevinirim. Ayrıca en uygun ve de güvenilir nerden satın alabilirim? Teşekkürler.

Scudo
sedona ve salcanoya bakabilirsin o zaman. Şehir bisikleti alman yararına olacaktır.

İki amotisörlü olanlardan alma, seni fazladan yorar.

• Beğen
Tepkiler: suleyman altın
Süleyman Bey foruma hoş geldiniz. Güzel vakit geçirmenizi dilerim. Salcano ve Sedona nın şehir bisikletleri serilerine bakabilirsiniz. Bütçenize uygun salcano nun city fun serisi bisikletleri vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Hoş bulduk arkadaşlar. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Peki bunlardan uygun olanını nerden almamı önerirsiniz? Birçok firma var.

Ayrıca dağ bisikleti yazanların şehirde kullanımı nasıldır? Şu sebeple soruyorum. Dağ bisikleti yazanlar daha şık görünüyor. Bu konudaki fikirlerinizi de paylaşırsanız memnun olurum.

Çoğunlukla yolda kullanacaksanız şehir bisikletlerine bakın derim.Salcano şehir serisi işinizi görecektir.Dağ bisikletleri biraz hantal kalıyor şehir içinde.

• Beğen
Dağ bisikletlerinin yani MTB'lerin kullanım amacı isminden de anlaşılacağı gibi dağda, sert arazide kullanılır. Şehir içinde şehir bisikleti daha iyidir.

• Beğen
1.60 boy 26 jant da, 24 jant da kullanır fakat benim önerim 26 jant tır. Çünkü koltukla bi şekilde ayarlarsın boyu çok kasmaz seni.. Salcano ng 650 , Bianchi speed 4000 serisi, kron xc 150 26 jant serilerine bakabilirsiniz. Şehir bisikletleri biraz daha pahalı oluyor. Tek farkı lastikdir aslında. Kullanılan kadro ağırlığı çok yakın oluyor birbirlerine. 1 - 2 kg oynar en fazla, MTB lastikleri sizi kasarsa yol lastiği takabilme imkanınız olur. Bulunduğunuz bölgenin coğrafi durumuna göre kararı siz verin. Full asfaltsa şehir bisikleti almanız daha mantıklı olur. Bunların fiyat aralığı 540-610 arasıdır.

• Beğen
arkadaşlar şu ilandaki ürün nasıl? (malum ikinci el sitesinde 167116186 kodlu) bu tarz ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır mı almak daha iyidir sizce?

İkinci el işine girmeni tavsiye etmem kadro yamukluğu lastik yamukluğu göbek sorunları aynakol sıkıntıları bunlar kalıcı sıkıntılar olabiliyor aldığında farketmezsin fakat daha sonra bu sorunlarla canın sıkılabilir sıfır bisiklet alıp yoluna devam etmeni tasviye ederim tabi piyasa fiyatları çok yüksektir, internet satıcılarından alman daha uyguna mal olabilir n1*, g****gi**yor(reklam olmasın), gibi güvenli alışveriş sitelerinden alabilirsin, aldıkdan sonra beğenmez olursan veya sıkıntı olursa onay vermez geri gönderme şansın olabilir.. ama bu bahsettiğim markalar dışında marka almak isterseniz çevrenizdeki servislere danışın çünkü kurulum desteği olmazsa uğraşırsınız..

peki bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?

1.Bianchi Speed 3000
2.Salcano NG 650
3.Kron XC 150
4.Kron XC 250

Teşekkürler.

salcano city fun 60 589TL fiyatı ile en uygun şehir bisikleti. benim tavsiyem çoğunlukla şehir içinde kullanacaksan dağ bisikleti almaman. ben uzun süre önce bisan bir dağ bisikleti sürüyordum. o zamanlar tabii bisiklet deyince akla dağ bisikleti geliyor. basınca gitmez, bayı filan çıkarken zorlar. şimdi bir şehir bisikleti aldım ve tek kelime ile müthiş. en üst viteste iken bile düz yolda çok rahat hızlanıyor. verdiği keyif inanılmaz.

• Beğen
kadro boyunu gidip mağazada deneyerek görmen gerekir. farklı bisiklet markalarının farklı yapıları oluyor.

Geri