Scudo Sports

Balıkesir

hoşgeldiniz.tanışmak için biraz kendinizden bahsederseniz daha güzel bi tanışma olur...

Scudo
Arkadaşlar herkese merhaba,

Her ay düzenli olarak yaptığımız bisiklet seminerlerini bu ay İzmir Özel Türk Koleji Karşıyaka Şubesi’nde yapacağız. Seminerlerimizin içeriğini daha önce yazmmıştım ama bir defa daha hatırlatayım.

-“Dünyada ve Türkiye’de Bisiklet” sunumu
-Güvenli bisiklet sürüşü teknikleri
-Trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar
-Okul bahçesinde uygulamalı bisiklet kullanımı;
-Akrobasi takımı gösterisi
-Hediye çekilişi ve üyelik formlarının dağıtılması;

Tarih: 25 Ocak 2007, Perşembe
Saat: 12.00 veya 14:00 (okuldan bildirilecek)
Yer: Çiğli Organize Sanayi Bölgesi eski Sanyo fabrikası; (Çiğli girişinde Tariş; fabrikası; yanı)
Okul mevcudu 330 öğrenci

Sizlerden ricam bize bu konuda destek olmanız. Derneğe katkılarınızı bekliyoruz. Yapacağınız küçük yardımlar bile bizim için önemli. Herkesin fikirlerine açığız. Okul eğitimleri için farklı fikirleriniz olabilir. Bu fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Okula gelerek bizimle beraber çalışmak isteyenler olursa daha çok seviniriz. Hepinizi bu seminere bekliyoruz.

İyi günler.

Mustafa KARAKUŞ
BSD &İzmir Temsilcisi
542 387 74 15

Farklı karakterlerden dolayı afedersiniz, haber bana da böyle geldi.

• Beğen
Tepkiler: bedo ve sare
Elimden geldiği kadar yazıyı düzeltmeye çalıştım, inşallah yanliş bir düzeltme yapmamışımdır.

Eline sağlık abicim, ben de önemli olduğu için adresi düzeltmiştim, elbirliğiyle hallettik, sağolasın.

merhaba kardesım ben ızmırden slash.bısıklet turları duzenlemekteyım herkeslerın katılmasını ısterım kendınıne ıı bak beklerım numaram

adım slash
grubumuz var 5 kısıyız adı d-day
herkesle tanısmak cok ısterız
herkes eklesın kendınıze ıı bakın....

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
bizim okula da gelseniz bu seminerler için ne de güzel olur...:rolleyes:

@t-genc

aynen t-genç e katılıyorum bizim okullarımızı da gelseniz benim okul istanbulda:D ama gelmenizi çok isteriz

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
@t-genc

okulunun adı nedir?
Önce okulundaki öğretmenlerinin hepsine ve ayrıca okul müdürü / müdür yardımcısına konuyu ciddi bir şekilde iletirsen, diğer okullara da gidip eğitim verdiğimizin, gazetelere çıktığımızın da örneğini verirsen, konuya olumlu bakabilirler.
Olumlu cevap verirlerse bana haber ver, kendileriyle iletişime geçeriz.

bende t-genç le aynı fikirdeyim biz onunla aynı okuldayız okulun adı özel İzmir SEV ilköğretim okulu. Bizim okulda hep aynı konular la ilgili seminerler yapıyorlar

@Cemowski
vay cem üye olmuşsun foruma.katılıyorum genelde sıkıcı oluyor.okullar açılsın senle gidelim konuşalım.fatih abi sana da özel mesajla bildireceğim sonucu.teşekkürler

Selam forumlular bazı forum üyeleri hiç gezi olmadığı için yakınıyorlardı. Bende bu konuda bir çözüm bulmak istedim ve buldumda.Bazı arkadaşlarıma sordum ve Yamanlar da güzel bir bisiklet gezisinin olabileceğini öğrendim. Tabi öncelikle siziin fikrinizi öğrenmem lazım. Ne dersiniz:rolleyes: :)

senin sayende üye oldum;). ama bizim okulu ikna etmek zor bir büyüğe ihtiyacımız var athletic. eğer sna okulun adresini söylersem bizim okula gelebilirmisin?

• Beğen
Tepkiler: sare
Ben değil de derneğimizin İzmir temsilcisi görüşebilir tabi.
Okulun adresi, konumu da önemli.Okulun yeri nerede?

Merhaba
Öncelikle foruma hoşgeldin.Yamanlarda Karagöle güzel bir gezi yapabilirsin tabii yokuş çıkmayı seviyorsan.

Onun dışında balçova da manastır denilen bir yer var.Tam anlamıyla bir dağ bisikletçisinin isteklerine cevap verebilecek kapasitede.Burası balçova termal tesislerinin arkasında.

Ve ÇATALKAYA...

Saygılarımla

Murat ALTINCAN

@athletic
Göztepe'de.adresi de aşağıdaki gibi:
Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu
60/1 Sokak No:2 35290 Göztepe/İzmir
(link)

ben gelirim cem.seni mi kıracağım:D

fakat okula gelecek kişilerin ikna etme yeteneği fazla olmalı

Geri