Scudo Sports

Balıkesir

şimdiden kolay gelsin sana aksamları secerken birbirleri ile uyumlu çalışıyor olmalarına dikkat et ve ağırlık olayı bianchi nin aspid leopar ve snake modelleri o dönemde çelik kadro üretiliyordu parçaları seçerken hafiflikten ödün vermemeye çalış ki daha az seni yorsun makinen

Scudo
Teşekkürler, sadece lastiklerini değiştirip yağlayıp, yıkayıp bineceğim sanırım. Çünkü herhangi bir sorunu yoktu. Sadece yıllar biraz paslandırmıştır zincirlerini.

Teşekkürler. Bu arada forumda arama yapıyorum. Bandırmalı arkadaşlarla irtibat halinde olalım. Henüz daha yeniyim, kimseyi tanımıyorum..

Arkadaşlar Edremit , Akçay , Burhaniye yani Edremit Körfezi bölgesinde ki tüm bisiklet severlere merhaba .Özellikle bu güzel Körfezimizde kaç bisiklet sever var merak ediyorum ? Hafta sonları Kaz Dağlarına turlar yapmayı planlıyorum. Daha önce giden arkadaşlar var mı ? Bu sene için Kaz dağları zirve'ye çıkış Türkmenlerin bayramı nedeniyle açıldığını duydum fakat Motorbisikletlere yasakmış . Acaba Bisikletlere'de yasak var mı? Kazdağlarının Zirvesine giden yol 30km kadarcık =) ve tahmin ettiğiniz gibi hep tırmanıcaz. Zirveye benimle çıkmayı denemek isteyenler aranızda var mı? Aynı zamanda Körfezde ki tüm bisiklet severlerle tanışmak istiyorum. Saygılarımla sağlıcakla kalın. Arkadaşlar forumda körfezde bir çok bisiklet sever gördüm fakat forumda yeni oldugum için özel mesaj hakkı için gerekn msj sayısına ulaşamadığımdan dolayı sizlere ulasamadım.

Selamlar körfezde 5-10 kişilik bir grup oluşturcak kadar bilinçli bisiklet sever var. Yaz aylarında bu sayı artıyor (ben kimseyi tanımıyorum sadece forumlardan yaptığım analiz bu) üyelirin forum devamlılığı olmadığı için bir türlü birleşemedik. Kaz dağları zirvesi doğal park sadece yılda 15 gün ağustos ayında açık kalıyor.Türkmen festivali olduğu sırada bu sürenin sonlarıydı.Yani artık resmi giriş yok ama tabi çeşitli patika yolardan girilebilir ancak yakalanınca bir cezası olabilir. Ben ekipmanların hepsini İzmire götürdüm o yüzden burda bayram sürecini takip eden güler içersinde burdayım olursa bir tanışma yaparız.Tırmanış olarakta ne kondisyonuma ne bisikletime güveniyorum. Görüşmek Üzere.

Ya Biz bir dahaki yıl balıkesir ayvalığa taşıncaz siz merkezdenmisniz yok ayvalıkmı?

Evet haklısın bir türlü bir araya gelemedik. Akçayda Muammer Kızak abi var ben onun sayesinde bir çok bisikletçiyle tanıştım ve turlara başladık :) Eğer Edremitte isen sende tanışalım sende katıl aramıza.

@Ahmet Kara

Oralarda olmayı, sizlerle tanışmayı ve kaz dağlarına tırmanmayı çok isterdim. O güzel yerlerin kıymetini bilin bence ve her fırsatı değerlendirin. Ben istanbuldayım ve trafik malum. 2 yıl Çanakkalede yaşamıştım, oraları çok özledim. Şanslısınız. Selamlar

Ayvalıktayım.Hafta sonları dalış teknesinde çalışıyorum hafta içi yapıcağınız kaz dağı turuna katılırım.Eğer halan geçerliyse.

emre ceylan ben de söğüt kafenin karşısında oturuyorum kron xc 1000 mat siyah
0538 458 55 39 (avea) istediğin zman arayabilirsin

öncelikle herkese merhaba.bu gün siparişimi vererek uzun yıllar ayrı kaldığım bisiklete tekrar başladım.aslında keşke burada kapsamlı bir araştırma yapıp öyle sipariş verseydim. ancak indirimde olması sebebiyle kaçırmak istemedim.inşallah pişman olmayacağım bir bisiklettir.kullanım alanım%70 düz yol%30 arazi gibi olacak.bisklet GEOTECH ASCENT SHIMANO ALIVIO DISC BRAKE DAĞ bisikleti. bu bisiklet hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
Hoş geldiniz aramıza.Başlangıç seviyesi için gayet iyi bir bisiklet.Yol kullanımı için de gayet uygun bir bisiklet birde üzerindeki arazi lastiklerinin yanına şöyle 1.50 civarı falan yol lastiği alırsınız tadından yinmez :)

• Beğen
Tepkiler: a.rezak inal
Geri