Scudo Sports

Balıkesir

Salcano hector kısa zamanda bisiklet fotolarımı ve kendi fotolarımı eklicem

Scudo
arkadasım bende bandırmadayım ve pazar günleri yada cumartesi tur a cıkabılıcegımız yol arkadası arıyorum haberleselım uygun olursak peddallarız :)

arkadaslar iş için yeni geldim buralara ve tabi doğal olarak bütün bisiklet serüvenlerim son buldu orta sevıye ve ustu düzeyde pedallıyan arkadaslarla hafta sonları pedallamak üzere bandırma ve cevresinden arkadaşlar aranıyor :)

arkadaslar bende bandırmada 3 -4 aydır bulunmaktayım ama iş için uzun bı donem burda gıbı görünüyoruz bandırmada hafta sonları yada aksamları güzel orta ya da uzun mesafelı güzel organıze edılmıs turlar yapalım müsait olan facebook ahmet dönmezer diye aratıp ekliyebilir yada 05366680467 den görüşüp neler yapabiliriz bi bakalım böyle doğası güzel bi yerde bu konudan bu kadar kısır bı durumda kalmak çok üzücü görüşmek dileğiyle

bende balıkesir merkezdeyim

salcano xrs 800 üm var :)

@salcano

Ben de Balıkesir'denim.Balıkesir PAB olarak her perşembe biz de turluyoruz, bekleriz.
(link)

meRAaba arkaslar bnde okul dolasıyla akcayda otuıruyorum mtb bısıkletım var ve akcay cıvar ılcelerde gezmek dolasmk ıstıyorum karkıs yagmur farketmezz onemlı olan bısıklet surme hıssıdır eslık edecek olursanız yazın arkdaslar

slmlar ben akcayda oturan professyonel olmayan bır mtb kullanıcısyımm grup halınde gezıcek arkadslar arıyorum ılgılenenler olursa yazsın lutfen.d

@Serkan Çoban

selam bende güre tansaş ın oralarda görmüşdüm bi ara arabayla geçtim yanlarından kimdir nedir bilmiyorum açıkçası

yokmu ya koskoca akcay edremit güre altınoluk taraflarında bısıklet sevdalıları?

@jakal

Olmaz mı? Var Genelde ida bisiklet dostları bahardan başlayarak yaz sezonu sonuna kadar etkinlikler yapıyor,altınoluk,akçay,edremit,ve körfezde dostlarımız var.Face book arama motorundan İda bisiklet dostlarına ulaşabilirsin Sevgiler saygılar:)

• Beğen
Tepkiler: jakal
@semih59

SEMİh bey arkadaslara ulaşmaya calısıyorum ama kımselerı bulamıyorumm.. ida bisiklet adında facede bı grup bulamıyroum yardımcı olursanızzz tanısalım arkadaslarla...

akcayda oturuyyorum bısıklete meraklıyım benım gııbı dusunenler var ise irtibata gecelımm..

yaş kaç hocam? bende edremitte oturuyorum öğrenciyim

oo ne kdr çok bisikletçi varmış.
bende edremitte oturuyorum öğrenciyim.Salcano xrs 800 yarış bisikletim var
:)

@salcano

çok güzel bnım de yasım 22 dostumm akcayda oturuyyorum havran myo ogrencıyız bısıkletı seven dostlar arıyoruzzz... sneın yasın kac

sabah 10.30 da baslıcak olan tur donusle sonlanacaktır arkadaslar katılım ıcın facebooktan ıletısım kuralım lutfennn...

Geri