Scudo Sports

Balıkesir

öncelikle slm ben kendimi tanitiim de balıkesirdenm profesyonel deilim ama ben de pedal çevirmeyi seviyorum.plevne deym çok uzaklaşmam ama balıkesir içinde gezerim daha busene liseye başladm sanırm biraz küçüğüm forumun yaş ortalamasına göre:) benm yaşlarmda olan 13-16 varmı?

kask satılan biyer biliyomusunuz?

herkese iyi sürüşler..

Scudo
@TimitY

merhaba .biz 13-16 yaş arasındayız zaten :Dbirde balıkesirde kask satan bir yer yok malesef :( ama şehir dışından çok güzel kasklar getirttirebilirisiniz!!!

Yazlığımız Burhaniye'nin Orjan Sitesi'nde... Oradan olan var mı? Ya da yakınlarından?

ben de balıkesirdeym.genelde akşam üzerleri çıkarm.bazen çarşıya gitmek için binerim.bu forumda pek bayan yok heralde varsa özellikle balıkesrden sevinirm.yaşlarını kaç civarında arkadaşlar? herkes solesin bende sölicem:Dgerçi çok önemli değil ama.. neyse bende varm demş oldum iyi sürüşler..

ben kask almak stiyorum nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.?

gürkankas bana bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim.nasıl getirtebilirim fiyatlar nasıl?

senin bisikletini nasıl tanıyabilirim?

(sonradan aklıma geldi yukardaki mesajımı yanlış anlamayn erkek olsam bu forumda böle bişey sormazdım sadece bana pek bayan üye yok gibi geldi)

iyi sürüşler

@emincan

Hoşgeldin, iyi eğlenceler, iyi forumlar dilerim. Ben Soner.

Gürkankas bisikletinin aynisi bende var ama yeni bisiklet alicam yazmişsin memnun deil misin?hangi mahalle desn hangi okuldassn?

balıkesrli arkdaslr kendilerini ve bisikletlerini tanıtırsa seviniriz...

@TimitY

merhaba evet bendede hunter var ama artık yeni kadro aldım maşamı aldıktan sonra onu toplayacam;) sende biran önce kurtulmalısın ve alüminyum kadro bir bisikelte geçmelisin bisiklet sürmenin keyfini o zaman anlarsın.
bu arada bahçelievlerdeyim. bahçelievler lisesi 10/E sınıfındayım....

@Selim Çam

merhaba evet bizim yazlıkta gömeç taraflarında yazları görüşmek isterim sizinle ...
iyi forumlar...

öyle mi?Tüh belki bir işe girip para kazanmaya başlayınca alabilirim:((çünkü alalı daha bir ay oldu ve 3-4 senedir bianchi türküsü söyledim).neden alminyum kadro hafif olsun diye mi?ağırlığı nekadar hunterin?

sana ben çok soru soruyorum galiba kusura bakma.kask kullanıyomusun???
bi de bende bisan mountain cat jr var amörtüsörsüz 18 vites 24jant bu nasıl?

ben plevnedeym 9.sınıfm

tşkürler cevabını bekliyorum.

@TimitY

neden aliminyum kadro?:
1-hafif olduğu için
2-esnemesi daha çok olduğundandaha dayanıklıdır.

birde aliminyum kadro hafif olduğu için daha az yoruluyoruz,daha az yorulunca daha fazla yol gidiyoruz,daha fazla yol demek daha fazla pedal demek,daha fazla pedal ,daha iyi antreman,daha iyi antreman,daha fazla performanstır.:)

birde kask kullandığımı sormuşun kaskım vardı fakat kırıldı 4 kat aşağı düştü.:) yenisini almak için para biriktiriyorum.birda kask çok önemli bisiklete kask takmadan oturmuyordum bile bisiklete .bi kere 2 metre aşağı düştüm ondan sonra bisiklete oturuken bile çıkartmadım bida.4 gün önce kask takmadan bisikelte bindim ve o gün çok kötü düştüm neyseki bi zamanlar motorlarla ilgilendiğim için nasıl düşüleceğini biliyordum ve o tekniği uyguladım ve dirseğimde çok kötü bi soyulma oldu eğer dirseğim orda olmasaydı kafamı çarpabilirdim

edit: hunterin ağırlığı 17 kilo civarında seyrediyor.kadrosu ise 5 kilo .yeni kadro aldım 1,5 kg ,yani bisikelt kafadan 3,5 kilo hafifledi birde deore set alacam 12,5-13 kgye indirmeyi planlıyorum:)

bende varım gurkankas bısikledinin aynısı

arkadaşlar ben gürkanın kuzeni caner gürkanın aynısı ama kırmızısı oda benim:d

cok tşk ederim.kadroyu nekadara aldın?nerden aldın?ben de kask almak istiyorum ama nerden getirtebilirim bilmiyorum. kask fiyatları nasıl?

caner sen bisikletinin fotografını nerde cektin mehmetcik iöo nun karşısındaki apt önünde mi?

Geri