Scudo Sports

Balıkesir

Merhaba arkadaşlar Adım Bahadır Ayvalıktan aranıza katıldım uzun zamandır Bisiklet sevdasından uzaktım tekrar başlamaya karar verdim uzun soluklu bir maraton yaşamak dileği ile :)

Scudo
Hoşgeldiniz aramıza, Ayvalık gerek doğal güzelliği gerekse yol durumuyla bol bol pedallamaya müsait bir şehir kazasız bol pedallamalar diliyorum.Altınoluktan sevgiler:)

aleykümselam

hoşgeldiniz

Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Bol pedallı günler dilerim ama ramazandan sonra :)

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.15 senedir Altınolukta yaşıyorum.Son 2 yıldır sadece yaz aylarında gidebiliyorum üniversite dolayısıyla, birlikte pedallamak ümidiyle.:in:

Bandırma'dan herkese selam, aranıza yeni katılıyorum. Adım yasin 26 yaşındayım. Yaz başında biraz aceleci davranarak iş yerinden arkadaşım ile aldığımız bisikletlerle kendi çapımızda takılıyoruz. Bisiklet ile ilgili her soruma en sağlıklı cevaplara bu siteden ulaşabiliyorum öncelikle teşekkür ediyorum emeği geçenlere. Önümüzdeki yaza kadar imkanlar doğrultusunda yeni ve biraz daha profesyonel bir bisiklet alıp çevre iller arası dolaşabilmek için gerekli aksesuarlarda donatmayı düşünüyorum. Bu konudada fikirlerinize danışıcam inşallah. Yakın çevrede olup tanışabileceğimiz arkadaslar varsa iletişime geçebiliriz iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Aramıza hoş geldin yasin, forumdaki arkadaşlarımız oldukça pro insanlar. İyi forumlar dilerim.

Aleykümselam hoşgeldiniz..

• Beğen
Tepkiler: Yasin ERHAL
Geri