Scudo Sports

Balıkesir

Selamlar. Adım Melih. Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Carraro 224 siparişimi iki gün önce verdim. Sanıyorum yarın elimde olur. Bandırma'da yasıyorum. Ben de tur grubunuza katılmak isterim:)

Scudo
Grubumuzla iletişim kurmak isteyenler arkadaşlarımızı için facebook adresimiz (link) buradadır...
Herkese kapımız açıktır bol pedallı günler :)

Merhaba Dr Mete Güney 48 yaşında bisiklet sayesinde 110 kg kadar düşmüş ve daha da düşecek biriyim :)) Bu kadar aktif olarak ilk defa pedal çeviriyorum. Artık arabaya haftada 1 gün biniyorum ve günde 8,5km yol pedal çeviriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhabalar Mete bey, aramıza hoşgeldiniz. Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim :)

aramıza hoşgeldiniz

kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Mete GÜNEY
Teşekkürler arkadaşlar
Bağımlı oldum bile..
29er anca seni taşır dediler ve bende bir tane edindim
aliexpres.com dan kelebek gidon, heybe ve bagajı aldım monte ettim. Her sabah laptopu heybeye koyup işe gidiyorum. Kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum.
Amacım uzun mesafeli turlara hazırlanmak. Başladım artık gerisi gelir herhalde...

@Mete GÜNEY

Aman hocam dikkat edin,geçenlerde trafiğin sağından giden,bir sporcu arkadaşımızı kaybettik :(

• Beğen
@mertimtr
Ara sokakları tercih ediyorum. Başınız sağolsun, maalesef araç sürücülerinin bisikletlilere saygısı hatta tahammülü yok :(

Hayırlı olsun :) Bisiklet sürmek bir zevktir , pedalları çevirdikçe daha mutlu olacağınıza inanıyorum.

• Beğen
@Orhanalkaya

Doktor amca :(
Şevkimi kırma yaf ben daha gencim :)

Of yaa sabah bisikletle geldim işe hava günlük güneşlik, şimdi şar şar yağmur yağıyor :)) çamurlukda yok :)))

Merhabalar,

Gönen/Balıkesir'de oturuyorum. Günlük 20-25 km yapıyorum sanırım. Bisikletim Bianchi Setra. İlçeler arası sürmeyi daha çok seviyorum. Uzun zamandır misafir olarak takip ediyordum, kayıt olmanın vakti gelmişti :)

Arkadaşlar Buraya Balıkesir'den katılıyorum , balıkesir de birlikte bisiklet sürmek için arkadaşlar mesaj atabilir mi ?
Özelikle doğada , dağ bisikleti kullanmayı çok seviyorum... :)

@64maraz64

Yok ben istanbuldayım.

Geri