Scudo Sports

Balıkesir

Bandırma'da aradığını bulamayacağın malesef aşikar.Bunun yerine Balıkesir'e ya da Bursa'ya gitmeni tavsiye ederim.Balıkesir'de Bissa'da aradığın aksesuarları ve bisikleti bulman mümkün.Bursa'da da birçok alternatif yer var.

• Beğen
Tepkiler: Gündoğarken
Scudo
Eğer vaktim olursa öyle yapacağım olmazsa internetten sipariş vereceğim

İstanbul'da yaşayan bir Bandırma'lı olarak, sizlere başarılar diliyorum. Böyle oluşumları görmek çok mutlu ediyor beni =).

Eskiden Paşabayır'dan (sanırım şimdi ismi bile değişti oranın), Ordu Caddesi'ne son sürat inmek en sevdiğim şeydi.
Şimdi oraya kavşaklar, trafik ışıkları falan yaptılar. Aynı şekilde hiç durmadan inmek mümkün değil artık.

Sizlere bol yokuşlu memlekette(memleketimde) kolaylıklar diliyorum.
Belki bir gün o taraf bisiklet ile gelirsem beraber pedallarız =).

ben gönenliyim ama daha alamadım bisikletimi :D eylül başında alacağım :) size de katılmak istiyorum.tabi bi kavuşabilirsem bisiklete.zaten bandırmaya da çok sık gidip gelirim kısmetse 10 gün sonra ablamda bandırmaya taşınıyor daha sık gelebilirim

Artık seni de tanıyoruz ama henüz tanışıp pedallayamadık o ayrı :D
Başkaları var ise daha da kalabalık olabiliriz :)

arkadaşlar eşşeklik yapıp foruma bandırmada bisikletçi varmı diye bakmadan bandırmada hiç bisiklet sürenin olmamasına kızıyodum ama çok şükür sizi buldum sonunda :D tabi biraz geç oldu ben bursada uludağda makine mühendisliği okuyorum ama evim bandırmada, şimdi bandırmadayım eylül başında belki dahada erken yine bursaya gidicem sizinle tanışmak isterim dediğim gibi geç buldum şu an bütün yazı tek başıma geçirdiğime üzülüyorum bu arada leventteyim burada rüzgar çok fazla onunda baya etkisi oldu çok bisiklet süremedim

Hocam bende üniversite dolayısıyla sadece yazları bulunabiliyorum körfezde...Ben araştırmalarım sonucu İDA Bisiklet Grubu'nu buldum.2013 yazında etkinliklerine katılmayı planlıyorum...

Balıkesirden Bmx cileri bekliyorummm
Ben edremitte oturuyorum akçay burhaniye ayvalıktan bmxcileri bekliyorum
İyi pedallar :cool:

Merhaba (Abi , amca , kardeş) ben edremitte oturuyorum burhaniyede ise yazlıgımız var ama ben bmx sürücüsüyüm özelden mesaj atabilirsiniz bana Yasım 14 Edremitte cennet ayagındanım

KiŞ gelmeden taniŞalim pedallayalim bİraz Çabuk olalim vakİt kaybetmeyelİm selamlar

selam arkadaşlar ben Balıkesir-edremit-kadıköydeyim.

Bu civarda bisikletçi arkadaşlar var ama henüz tanışamadık sizlerle tanışmak isterim turlara da katılmaya hazırım.

merhabalar aktif olarak balıkesir üniversitesi bisiklet topluluğu baübisle birlikte pedalıyorum fırsat buldukça balıkesir perşembe akşamı bisikletçileriyle birlikte.. tekidağda oturuyorum normalde öğrenci olduğum için balıkesirdeyim bisikletimi götürebildiğim zamanlarda tekirdağdada pedallıyorum :) herkese pedallı günleer :)

Tekirdağ Merkezdeyim buralara gelirseniz haber verin turlara katılın.

Dursunbey de pedallıyorum yolunuz düşerse görüşelim

Balıkesir merkezde pedallamaya başladım. Yoldaş olacak arkadaşlar varsa sevinirim :)

Geri