Scudo Sports

Balıkesir

Scudo
uygun pansiyon çok var oralarda ya sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. okumuş hedef büyütmüşsün kanka :)

Ufak bir sağlık problemi yaşadım 15 gündür uzağım bisiklete kendimi topladıktan sonra kısa turlarada çıkarız Cihan Bey :)

selam bende bandırmadan serif salcano bısıkletım var . merıhle tanısıyorum dıger bandırmalı bısıkletcı arkadaslarla tanısmak ısterım .

• Beğen
Tepkiler: Merih Demirkol
balikesir burhaniyede olan arkadaslar var mi acaba forumda? Yanliz kaldim burda haftalardir.

• Beğen
Tepkiler: kizak
Merhaba,
Gönende oturuyorum. Yeni bir bisiklet ve bu bisiklete ve kendime aksesuar almayı düşünüyorum. İnternete güvenemediğim için elden alacağım. Fakat Gönende bisiklet adına işim kolayda aksesuara gelince aksesuar bulmak gerçekten çok zor. Mahalle arasındaki bisikletçilerde var ama ne kadar güvenilir. Bu yakınlarda Bandırma'ya geleceğim. Bana tavsiye edebileceğiniz mağaza dükkan vs. var mı?

Selamlar...
Bandırma'dan Merih ben...
Bizde Bandırma' da aksesuar sıkıntısı çekiyoruz hatta yedek parça bulmak bile imkansız oluyor bazen...
İnternete güvenin bence ( tabi her siteye değil ) bizlerde bir çok parçamızı vs. internetten alıyoruz...
Geldiğinizde görüşmek isteriz bisikletinizle :)

Bir bisikleti alayım da :D Açıkçası bisikleti aldığımda sizinle kapıdağ turu yapmak isterim. :)

Hahahahaha :)
Bugünler kime sorsak ya da kiminle tanışsak bir Kapıdağ Turu hayali var...
Bayramdan sonra hazır olmaya bakın Allah bir mani vermezse İnşallah bu turu yapacağız şu an 6-7 kişiyiz...

• Beğen
Tepkiler: Gündoğarken
Kapıdağ iyidir. zaten bu yakınlarda orası dışında genelde yol ve çorak :D

Sadece Erdek yolu biraz deniz manzaralı o kadar geri kalanı dediğiniz gibi yolun sağı solu hep tarla :)

Şimdi şöyle oluyor. Ben bisikleti alabilsem deniz yada tarla farketmez :D

Teşekkür ederim ama alacagım bisiklete karar verdim :)

Geri