Scudo Sports

Balıkesir

1 ay tatil için akçaya geldim tabi ki bisikletimde yanımda :) bu civarlarda tur yapan tur düzenleyen hiç yok mu ?? tek tabanca takılmak sıkıyor.. beraber pedallayıp uzun turlar yapmak isteyen kişiler ( uzun turdan kasıt en az 60 km ) bana ulaşırsa sevinirim internete fazla giremiyorum.. gsm numaram 0538 337 72 73 .. ulaşırlarsa sevinirim :) :)

Scudo
Selamlar...
Ben Bandırma' dan Merih...
Gördüm ki forumda bir çok Bandırma' lı pedalcı var...
Daha önceden de üye idim ancak giriş bilgilerimi unutunca yeniden üye oldum :)
Bu senede bisikletime kavuşunca bir grup oluşturalım, tanışalım ve geziler düzenleyelim dedim...
Bandırma' da bir arkadaşıma da bulaştırmıştım pedal aşkını şimdilik ikimiz dev bir grubuz :)
Bandırma' da yaşayan yeni arkadaşlar edinmek bizleri de mutlu edecektir...
Salcano 242 SRD ve Salcano İstanbul M marka bisikletlerimiz var arkadaşımla sanırım ikiside Bandırma' da tek...

İletişim için forumdan mesaj atabileceğiniz gibi isteyenle sosyal medyadan da bana ulaşabilir...

(link)

Bol pedallı günler...

Foruma hoşgeldin.Bandırma'da nerelere gidiyorsunuz acaba?Hiç görmedim sizi.Bisikletimi Balıkesir'de bıraktığım için siz de beni görmemişsinizdir :)

Bandırma' da çarşı içindeyim daha ya da biraz bayır tırmanıyoruz arkadaşımla kondisyon için...
Beyaz-Mavi Salcano 242 SRD bisikletim var...
İnşallah bugünden sonra görürsünüz :)
Ayrıca bisikletiniz hep balıkesirde mi kalacak :) getirme niyetiniz var mı ?

Öncelikle sizli bizli konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Yaz okuluna kalacağım için getirmemiştim bisikletimi.Getir götür yapmak zor olur diye düşündüm.Seneye okulum bitirince getirmeyi düşünüyorum.Çarşıda da karşılaşırsak -ki 2 gün sonra gideceğimi düşünerek pek sanmıyorum- sohbet etme şansımız olabilir :)

Peki siz-biz yok artık :)

O zaman seneye kadar iyi bir kondisyon yapmalıyım ki uzun turlarda bir arada olalım :)
Şayet karşılaşırsak durdurmanız yeterli :D
Bu arada yaz okulunda başarılar İnşallah kazasız belasız atlatırsın :)

Bisikletime Yeni Kavuştum (Salcano Astro 290 ) . Bandırmada Aktif Bisiklet Kullanan Arkadaşlarla Birlikte Turlmak Güzel Olur .

İda bisiklet grubu var facede arama yaparsan bulabilirsin.

Bandırma'daki bisiklet eğiliminin artması sevindirici.Foruma ve bisiklet dünyasına hoşgeldin :)

Bandırma içinde bir topluluk oluşturabilirsek güzel olacak :)
Umarım bu konuda başarılı olabiliriz...
Hatta Bandırma' da birde bisiklet festivali düzenleyebilirsek daha ne olsun :)

Hoşbulduk Bandırmada Sabahları ve Akşamları Turlamaktayım Kırmızı Salcano . Bugun Aksam 17:30da Erdek Tarafına Dogru 3 kısı gıdecegız o tarafa yolu dusenler yolda bızlerı gorebılır ;)
Merih dediğne bende katılıyorum bandırmada bır bısıklet toplulugu olusturabılırsek gercekten cok guzel olur .

• Beğen
Tepkiler: Merih Demirkol
uygun olrsa kısa turlara katılırız erdek ,gönen olabilir.

arasaıra sahilde dolaşsak halkın sepatisini oluştururuz.

merhaba bende bandırmada oturuyorum tanışalım.

Selamlar Yaşar Bey...
Sık sık sahilde bir arkadaşımla dolaşıyorum, yanımda bir arkadaşım var ikimizinde Salcano Bisikletimiz var ( Salcano 242 SRD - Salcano İstanbul M )
Bu sıralar kolumda yaradan dolayı bay geçiyorum ama iyileşince Şerif Abi ve Serhan Abi' de dahil olacak inanıyorum :)
Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Kısa Turlar Yapıyoruz Suan Arkadaslarla En Son Ocaklar- bandırma Yaptık . Cok Keyıflı Oluyor Bır Kac kIsı Turlamak . Irtıbata Gecelım Tanısalım Guzel Olur .

@Merih20
merih hafta sonları bandırmada oluyorum en kısa zamanda görüşelim. 05462001989 cihan ünal

@yaşar çevik
yaşar amca sizinle galiba limanda tanışmıştık hep birlikte bi tur düzenleyebiliriz yeterki buluşalım.

Biz dört kişi 04 Agustos 2012 cumartesi saat 08.30 feribotuna binerek yenikapidan gelecegiz cumartesi pazar erdekte kalacagiz sonra kapidag yarim adasini gezip paşa limani adasini gezecegiz erdekli bandirmali bisikletçilerle tanişmak isteriz . ayrica erdekte kalinacak ucuz pansiyon varmi iletişim cem sevin 0537 694 07 77

Geri