Scudo Sports

Balıkesir

niye ki oğlum sonuçta eğitim amaçlı.bizim okulda eko okul projesine cok önem veriyor.bir sürü bayrak topladı:Dbisiklet de milenyum çağı aracı.ne çevreyi kirletiyor,üstüne kolaylık da sağlıyor.okul büyük ihtimalle izin verir.hem artık çok konu bulamıyorlar hep sınıfta oluyoruz.okul bulduğu bu şansı geri tepmez söyleyeyim;)

Scudo
haklısın. buda bir şekilde eğitim amaçlı.bizim okul bu konuyu kabul eder

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Ben cem izmirdenim.Bisikletleride çok severim. yalnız slash ard arda bu kadar çok yazarsanız bazı kişiler size olumsuz sallayabilir.:D sadece bir öneri. herkese merhaba

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
arkadaslar foruma yenı katılıyom kendınızı tanıtıormısınız gercı slashı tanıyorum
napıyonuz hepınız

ardakaşım bir kişiyle tanışmak istediğin zaman ilk önce kendini tanıtırsın bu bir görgü kuralıdır

Foruma hoşgeldin. şeyy biraz kendini tanıtırmısın?:D

izmirli gençeler gündoğdu meydanında bu zamana kadar konser ler oldu mitingler oldu bi çok topluluk lar bişiler yaptı gelin bi pazar günü bizde izmirli bisikletçiler olarak gündoğdu meydanında buluşalım ewt hepinizden atak bekliyorum görüşmek üzere samet1.6@hotmail.com

evet balıkesirde pedallayan arkadaşlar kendinizi bu konu altında tanıtırsanız hatta birde resim eklerseniz belki bir gün bir yerde karşılaşırız tanışmış oluruz ..

saygılar,iyi forumlar....

Bende buralardayım :D Adım Tahsin , hem balıkesirliyim hem balıkesir üniversiteliyim :D

• Beğen
Tepkiler: Mur4t
@Reobig

foruma hoşgeldin bi ara buluşalımda dolanalım tanışalım:)beni görürsün zaten dışarıda dolaşırken .amortisöründe herhangi bir yazı olmayan ve genelde isan gibi kullanmayan birini görürüsen onu durdurmaya çalış o kesin benimdir.

@gurkankas

zuahahha :D gözüm sokaklarda seni arıcak , inşallah bi kaza anında yerden kalkıp ta birbirimizi görmeyiz :D bende deliyimdir bisiklet üzerinde :D şaka bir yana umuyorum yakın zamanda birşeyler yaparız , ya balıkesirde bi mekan yokmu benim ki fazla çizildi boyatmam lazım :D

ayrıca benide şöyle tanıyabilirsin , üzerinde BIANCHI xc hot pro yazılı bir bisiklet , ayrıca sağ sol yapıp aralardan kıyılardan arabaların önüne geçmeye çalışan birisi görürsen oda benim :D

Bu arada sanırım şuan 3 kişiyiz , her birimizin bisikletide Bianchi , ne tesadüf :D

:D falla yaw bep bianchi benimki thomisus buna benzio ama bi alt modeli http://img518.imageshack.us/img518/1215/bianchithomisusrd7.th.jpgbende disk fren fln yoq nerdeee:D harbi bi gün buluşursak ii olur biz kankamla beraber balıkesiri turlayıp duruos (sadece merkes:D) deirmen boazı fln ama cnm sıkılıo tanışam da grup olalum grup:D

Slm millet ben geldim....Balıkesirliyim ismim Murat İnşallah forumda güzel vakitler geçiririz:D ...

Bu arada ben abiniz mi oluyorum :D , bisikletin güzel modern bişeye benzio benimkinde öyle amortisör filan yok çok serttir :D

Geri