Scudo Sports

Balıkesir

Ne güzelll MUTluluk sacmısım ne istiyorsun daha genc..d.d.d.dD.dDd.d

Scudo
ben de edremitliyim fakat sadece yazları edremitte oluyorum, muğlada öğrenciyim.. ama bu sene yarıyıl tatilinde edremite bisiklet turu düzenlemeyi düşünüyorum.. geldiğimde görüşüp birlikte pedallayabiliriz..

@jakal

ida bisiklet grubu;
(link)

ben edremitliyim ama öğrenci olduğumdan sadece tatillerde geliyorum edremite.. faceden beni ekleyebilirsiniz oradan irtibata geçebiliriz..

@hakan balgün

EKLEdim dostumm verdıgın lınk içinde tesekkürler.d

arkadaslar bugun alısverısten donerken bi bisiklet grubunun akcaydan gecerek örene dogru gıttıgını gordum hepsinin altinda prof bisikeltler vardı ..gelıp gecen turıstler oldugunu dusundum ılk basta ama uzerlerinde sadece montları ve kastları vardı....grubu gören bisiklet sever dostlarım varmı?

edremit burhaniye çevresindeki bisikletçiler tanışmak isterim. toplanarak geziler düzenleyebiliriz. burda biz 2 kişiyiz.
parça konusunda yardımlaşabiliriz.
ilgili arkadaşlar pm atsın veya aykutdurgut@gmail.com a mail atsın face: burhaniye bisikletçileri

• Beğen
Tepkiler: Seyit Ünlü
@susurluk8

Merhaba
Faceden İDA Bisiklet Grubunu Arama motorundan ulaşabilirsiniz.Grup 5 Senedir faal Mayıs 2012 itibari ile etkinlik düzenliyoruz. Grup üyeleri Akçay,Altınoluk,edremit,Küçükkuyu körfez bisikletcileridir.Aynı zamanda bu site içindeki gruplarda yer almaktadır sevgiler saygılar.

merhaba;
bandırmada oturuyorum , balıkesir üniv. mak.müh. okuyorum. umarım kalıcı ve katılımcı olurum :) bu arada bisikletim: carraro 604 athos..

susurluk8 Nickli Üyeden Alıntı

edremit burhaniye çevresindeki bisikletçiler tanışmak isterim. toplanarak geziler düzenleyebiliriz. burda biz 2 kişiyiz.
parça konusunda yardımlaşabiliriz.
ilgili arkadaşlar pm atsın veya aykutdurgut@gmail.com a mail atsın face: burhaniye bisikletçileri

Merhabalar;

Bende öğretmenler mah. oturuyorum. Havaalanında çalışıyorum. 1 aylık süreden sonra yeni bir bisiklet almış bulunmaktayım(5 nisanda elime geçiçek inş :) ) Birlikte macera dolu turlar düzenleyebiliriz. Görüşmek ümidiyle...

yeni bi bisiklet toplamayı düşünüyorum. uzun yola dayanabilecek vites grupları nelerdir. vites için ayırabileceğim bütçe 200-250 tl arasıdır. saygılar....

Bende Burhaniyedeyim daha doğrusu Ören'de organizasyon yapalım tur vs. İletişim e geçelim facebook adresim www.facebook/egehancak telefon : 05313662828

merhaba, bandırma oturuyorum, kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyor ve balıkesir üniversitesinde makina bölümünde yüksek lisans yapıyorum.Bisiklet kullanmayı seviyorum.En son Bandırma-Erdek,Erdek-Bandırma yaptım.Tanışmak isterim.....

merhabalar balıkesir üniversitesinde seyahat isletmeciliği okuyorum balıkesirde daha fazla bayan bisikletçi istiyoruz :)

coşkun sarıbaş ;
biz balıkesirde baübis (balıkesir üniversitesi bisiklet topluluğu olarak geziler düzenliyoruz bunlara katılabilirsiniz. ayrıca arada hava iyi oldugunda bandırma-balıkesir ve balıkesir-bandırma yapıoruz. facebook ta baübis yazın orda bi sayfamız var ordan herşeyi takip edebilirsiniz

Selamlar...
Bende Bandırma'lıyım...
Bisikletime yeni kavuştum Salcano-242 SRD...
Beyaz renkte canavar mutlaka karşılırız :)
Cihan Bey sanırım sizin Carraro siyah mat renkteydi :)
Bir tane Carraro görüyorum Bandırma' da sanırım o da siz oluyorsunuz :)
Bir başka arkadaşımda da Salcano-İstanbul M var...
Kask aldığım gün günü birlik geziler düzenleyebiliriz :D

Geri