Scudo Sports

Balıkesir

öncelikle hoşgeldiniz diyorum.. güzel seçim olmuş ve bisiklete dönmüş olmanız içinde sizi tebrik ediyorum.. 1 bisikletçi daha geri döndü ne mutlu bizlere :) iyi forumlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: a.rezak inal
Scudo
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.havaların biraz düzelmesiyle birlikte bandırma-erdek,biraz kondüsyon sonrası kapıdağ turlarına başlıycam inşallah.aslında en başta söylediğim,%70 yol %30 arazi şartları,% 60-40 olacak gibi duruyor.(malum kapıdağ yolu)o yüzden bisiklet seçimi isabetli olmuş gibi gelmeye başladı

Hoşgeldiniz. Ben de Erdek' te oturuyorum. Şu an orada değilim ama yazdan itibaren tekrar Erdek' te olacağım. Birgün görüşmek ümidiyle.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
adanadan balıkesirdeki dostlara selamlar 18 mart çanakkale bisiklet turuna hazırlanıyorum 5 mart tarihinde adanadan yola çıkacağım tur güzergahı pozantı.ulukışla.ereğli.konya.afyon.uşak.simav.balıkesir çanakkale toplam 1121 km balıkesire geldiğimde sizlerle tanışmak istiyorum tel no 05318965592

balıkesirden(merkez) kimse yok mu...bisiklete yenı başladım...bu sezonu şöyle dolu dolu geçirmek istıyom...foreverraks@hotmail.com (msn)

@tolga çalışır

İDA Bisiklet dostları Akçay,Altınoluk,güre,havran,edremit,Beldelerinde bir araya geliyoruz.Yolun buralara düşerse bekleriz kaz dağları ve köylerini pedallıyoruz:)2011 Yaz sezonu beldelerdeki arkadaşlarla gezi turları yapıyoruz:)Genelde körfezdeyiz.

Ben Balıkesir Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden Serhan.21 yaşımdayım ve aranıza az önce katıldım :)
Küçükken severek kullandığım bisikletimin çalınmasından sonra neredeyse 10 yıl boyunca bisiklet kullanma zevkinden mahrum kalmıştım.Geçen yıl Edirne'de okuyan abimin yanına gittiğimde muhteşem bir bisiklet turu yapmıştık ve bisiklet sevdam yeniden küllenmişti.Hayatımın en güzel yıllarını yaşadığımı düşünmeye başladığım bugünlerde ise bir bisiklet almaya karar verdim ve doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.Şimdilik bisikletim yok ancak en kısa sürede bir bisiklet almayı planlıyorum.
Hazır yazmaya başlamışken sizlerden de yorum almak istediğim ve başlangıç için bana uygun olduğunu düşündüğüm bir bisiklet modeli var.Geotech Alize hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
Belirtmeyi unutmuşum; boyum 1.73 kilom 70, bisikletimi şehir içinde ve şehir dışında asfalt yollarda kullanmayı düşünüyorum.

Öncelikle iyi forumlar ,

Körfezdeki bisikletçi arkadaşlarla tanışmak için bu konuyu açtım ben Burhaniyeden Egehan ( 16 )

@sadıkumut

ben 2007/2009 yılları arasında Bandırma'da okudum. Erdek'e çok gittim geldim hatta Tatlısu da tersanede staj yapmıştım.

Merhaba arkadaşlar.Ben motosikletçi bir ailenin motosikletçi çocuğuyum,hayatım boyunca hep iki tekere aşina olarak büyüdüm ve motosiklet kullandım,kamplara katıldım=) Erciyes üniversitesinde okuyorum oraya motosikletle gitme şansım pek yok(malum akçay kayseri1000km),o yüzden ben de orada bir tane çıkma yarış bisikleti alarak bu işe yeni yeni başladım ve üniversitede kurduğumuz bisiklet klubü sayesinde geziler düzenlemeye başladık.Çok keyif aldım gerçekten bambaşka bir his.Hedefe vardığınızda hissedilen o duygu ve bisikletime baktığımda vay be şu kadar gittik bu gün demek çok farklı.Bir yere ulaşabilmek için gaz kolunu çevirmek yerine ayaklarını hareket ettirmek,en ufak bir yokuşu hesap etmek iniş gördüğünde sevinmek falan...=) ya da benzine para vermemek.=) Şimdilik bisikletimin genel durumu iyi sayılır ama tamamen yenilemek istiyorum doğrusu yavaş yavaş toplayacağım inşallah.Bu arada adım Enis kıralp forumu da bayadan beri takip ediyorum ve yeni üye olabildim,hepiniz sıcak kanlı insanlarsınız gördüğüm kadarıyla ve umarım güzel vakit geçiririz;) ben şimdiden memnun oldum bile ;)

Merhabalar öncelikle hoşgeldin.. Motorsiklet güzel bir tutku yanlız bisiklette bir o kadar keyiflidir. bisikletinize bir takım yenilikler yapacaksanız biraz maliyetli olabilir ( tabi ne yapacağınıza bağlı) gidon , vites takımı , fren takımı komple değişecekse yeni bir bisiklet almanızı tavsiye ederim daha ucuza halledersiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Enis Kıralp
Yeni bisikletler de baya bi pahalı seneye interrail yapmayı düşünüyorum trene de bisiklet alıyorlarmış,avrupa malum pahalı ve bisiklete o kadar para bağlayamayacağım gibi görünüyor bakalım yavaş yavaş bulup buluşturdukça değiştirmeye başlayacağım parçaları =)

Selam beyler benim adm Mert 14 yaşındayım 174 boyundayım 69 kg ım.Bisiklete yeni başlıyorum

• Beğen
Tepkiler: badumania
aramıza hoşgeldin merdo bisikletinin modelini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa :)

Hoşgeldin en kısa zamanda fotoları bekliyoruz..

Geri