Scudo Sports

Balıkesir Üniversitesi

Bunu yazmak için dogru yer degil biliyorum ama belki yardımcı olabilecekk biri vardırr.. Madem burda herkez balıkesirde o zamn bana yardım edebilirr ev arıyorumm da sizin bildiginizz yada arkadaşlarınızın ayrılacagıı bii ev var mı yardım edebilirmisinizz ???

Scudo
Veeeee başardılar... Artık Balıkesir Üni.ninde bir bisiklet topluluğu var BAUBİS adı altında 2 yıldır faaliyet göstermektedir... Katılmak ve üye olmak isteyen arkadaşlar Perşembe akşamları NEF bahçesinde toplanmakta olan bisikletçilerden yardım alabilir... Yada bana özel msj atsın ben yardımcı olayım.

Merhaba arkadaşlar;
Balıkesir Üniversitesi Bisiklet Topluluğu(BAÜBİS)'ten bahsetmek istiyorum.
Balıkesir Üniversitesi SKS bünyesine bağlı bir öğrenci topluluğuyuz. Resmi olarak 2 yıldır faaliyetlerimizi sürdüyoruz. Bu faaliyetlerin başlıcaları: Üniversite bünyesine bağlı bisikletli geziler,Balıkesir merkez çevresinde bölgesel parkurlarda gece gezileri,Rota arama ve tarama çalışmaları,Ağaç dikme ve çöp toplama etkinlikleri,film gösterimleri,özel günlerde(anma,bayram...vs) bisikletle Balıkesir ilini bisikletle turlama,toplantılar,seminerler ve Balıkesir ilçelerine kamplı bisiklet turları...
Tam kesin olmasa da,02.03.2011 Çarşamba günü saat 20:30'da tanışma toplantısı yapıcaz. Nef konferans salonunda gerçekleşmesi planlanan bu toplantıda Baübis ve gelecek planlar konuşulacak ve bir gezi haberi verilecek.Konuşmacılar bizlere sunumlarıyla destek vericekler.Tüm bisiklet severleri bekliyoruz.

NOT:2010-2011 yılı Güz dönemi gerçekleştirdiğimiz Gece Gezilerimize,bu yılda devam ediyoruz.Her Çarşamba akşamı saat 20:30'da GECE GEZİLERİ'ne sizleri de bekliyoruz.
Bizlere ulaşabileceğiniz adresler ve telefon numaraları:

Facebook: Balıkesir Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (BAÜBİS) grubu
E-posta: baubis2010@gmail.com
Telefon numarası: 05416600497 (Mehmet Baran Danış-Topluluk Başkanı)

selamlar. ismim erdem. balıkesir'de yaşıyorum. etkinliklere devam ediyorsanız katılmak isterim ben de.

@erdemcanga

Etkinlikler devam ediyor. kayıt günü stand açılmasıyla birlikte yönetim kurulu olarak toplantımızı yapacağız en geç 20 eylülde etkinliklerimiz başlayacaktır.:D

Merhaba arkadaşlar;
Balıkesir Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak dönemin başlaması ile birlikte etkinliklerimize başlayacağız. Detaylı bilgi için bizi takip etmeye devam edin. Hepbirlikte pedallamak amacıyla...

Facebook: (link)
Twitter: (link)

Tam adı:
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI BİSİKLET TOPLULUĞU (BAÜBİS)

Kuruluş Yılı:Bahar dönemi/2009

Kurucular: Çetin Güler , Ahmet Avşar Zure , Erman Toraman

Danışman Hoca: Yrd.Doç.Dr.Davut Akdaş

Yönetim Kurulu:

Murat Aksoy
Mehmet Baran Danış
Selçuk Doğan
Burcu Güner
Onur Karaca
Emre Sağlam
Kaan Selimbeyoğlu

Baübis'in kurulma amacı nedir?
:Bisikletin, sportif bir faaliyet olmasının yanında; alternatif, çevre dostu, kolay edinilebilir ve kullanılabilir bir ulaşım ve toplumsal dayanışma aracı olarak kullanımını teşvik etmek.

Baübis genel olarak ne yapar?
:Bir ovaya kurulu olan Balıkesir'de bisikletin etkinliği yadırganamaz bir şekilde göz önündedir.Her sokakta,her binanın önünde bir bisiklet görmek,alışıla gelmiş bir şey artık...Bisikletin özellikle üniversite içerisinde kullanımı arttırarak,sağlıklı duyarlı ve çevre dostu bireyler yetişmesine vesile olmak olan topluluğun geziler,uzun rotalar,yarışmalar,etkinlikler düzenlemesi için uğraş verilmektedir.

Baübis ne yaptı?
:Balıkesir çevresini tanıma gezileri yaptı.
(Değirmen Boğazı,Kır Bahçesi kahvaltı,Çağış Köyü gezisi,İkizcetepeler Baraj Gölü gezisi,Nusrat Köyü,Kampüs gezileri...vs.)
"Balıkesir'in ilçelerine pedallıyoruz!" platformu kurdu.
(Ayvalık,Bigadiç,Bandırma,Kepsut)
Çevreci yönlerimizi ortaya koydu.(Ağaç dikme,Çöp Toplama)
Balıkesir'i,üniversiteyi,bisikleti tanıtıp,anlattı. (Seminerler,Konferanslar)
Tanışma toplantıları yaptı.
Gece gezileri(ÇArşamba akşamları)

Baübis bu sene,geçen senelere nazaran neler yapacak?
:1-2-3 gecelik kamplı geziler
Gece Gezileri(Perşembe Akşamları)
Tanışma Toplantıları
Kondisyon Çalışmaları
Diğer tüm topluluklarla ortak çalışmalar...

Geri