Scudo Sports

Balıkesir Üniversitesi

Uwww çok özledim bisikletime binmeyi, ağustosdan beri binemiyorum allah kahretmesin :(

Scudo
Selam Arkadaşlar;

Bandırma İ.İ.B.F okuyorum.Henüz bi bisikletim yok ama almayı yada toplamayı düşünüyorum...

Merak sardım bende ya eskiden İzmirde ilçeler arası çok gezerdim ama bmx'ler ile fln...:)

Bana yeni bir bisiklet için en tavsiye edersiniz öğrenciye uygun.İlk etapta 300 Ytl lik falan...

slm arkadaşlar ben yavuz kilim nasılsınız internette takılırken bişiler yazayım dedim hiç bu güne kadar yazmadım beni tanırsınız belki türkiyede ilk beşin içinde yer alıyorum eger bisiklet ile bişi kurmak istersenişz yanınızda olurum bilgi alışverişi yaparız herkeze saygılar nede olsa uzun ve yorucu bi sezon bekliyor

Balıkesir merkazden kimse yok mu?

Var merkezden gurkan ve ben varım bu konu başlığında yer alan ama diğer konu başlıklarında da 3-5 arkadaşımız mevcut :)

Merhaba arkadaşlar ,
Belki üniversitemiz için çok geç kalınmış bir haber ama sizlerle paylaşmak istiyorum.
Balıkesir Üniversite Bisiklet Topluluğunu, uzun uğraşlar sonucunda kurduk .
Bisiklete gönül vermiş arkadaşlarımızın faaliyetlerimizde ve diğer organizasyonlarda yanımızda olmasını bekliyorum.
Her konuda Fikir alışverişi için Mail Adresimiz ;
baubis@windowslive.com

arkadaşlar kısa bir süre balıkesirdeyim ama sizlerle pedallamak isterim.organizasyonlarınıza davetinizi beklıyorum

merhaba arkadaşlar bende grubunuza katılmak isterim bu sabah sizi stadyumun önünde gördüm tura çıkmak üzereydiniz tanışıp ayaküstü konuşmuştuk.organizasyonlarınızdan haberdar olmak isterim ayrıca bugünkü tur fotğraflarınızı bekliyoruz.

Selam arkadaşlar,

Balıkesirde en geniş yelpazeye sahip bisiklet ve bisiklet kıyafeti satn mağaza hangisidir. adı ve telefonu nu bilen varmı acaba.

@gezginxt

maalesef böyle bi mağaza yok balıkesirde. online alışveriş yapıyorum ben genelde.

------------------------------------------

balıkesirli arkadaşlar buraya bisikletinizle birlikte resimlerinizi eklerseniz dolaşırken karşılaşırsak en azından göz aşinalığımız olsun.

evet maalesef bahsettiğiniz gibi bir mağaza yok balıkesirde

Sonunda Balıkesir Üni. de kurulan bisiklet grubunun tüm üyelerini tebrik ediyorum. Biz okurken yapamamıştık size kısmetmiş. Umarım çok keyif alarak devam edersiniz. Organizasyon düzenlemeden önce haber verirseniz sakıncasıda yok ben de katılmak iserim.

bu grup ölmedi umarı neler yapıor bilen varmı:)

bu sene balıkkesire yerleşicem besyo yu kazandım da 4 sene balıkkesirdeyım bir iki ay içinde elime 400 tl gibi bir para geçicekk bu parayaa güzel bir mtb almayıı düşünüyorumm tabii sonrada aranıza katılmak .. Sizden istedigim balıkkesirde borla yada cx 500 gibi bisikletlerii bula bilirmiyimm fiyatlarıı çok yüksekmidir 2, el de olabilir yeterkii saglam ve temiz olsunn ama bütcem 450tl olur en fazlaa ..Yardımlarınızıı bekliyorummm

yaylada alışveriş merkezi var. tam karşısında bis-sa zannedersem adı. oraya uğrayın. balıkesire gittiğimde ordan alışveriş yapmıştım.

tamam bakarım orayaa tşk... sedano borla 2, el alıcamm ama nerden bulucamm balıkkesirde varmı bii fikrinizz ????

çok zor. istanbuldan ancak bulunur.

Geri