Scudo Sports

Balıkesir Üniversitesi

aslen balıkesirli olmama rağmen bursada yaşıyorum ama bu ara işim sebebiyle 1 yıl kadar balıkesirde olucam fakat bisikletimi getiremedim getirebilirsem aranıza katılabilirim görüşmek üzere.

Scudo
arkadaşlar eğer yarın akşam(cumartesi) işiniz yok ise buluşup tanışabiliriz yada ertesi gün (pazar) değirmen boğazı turumuz var zamanı daha tam belli değil ama kesin yapılacak orada birlikte sürebiliriz cvplarınızı bekliyorum ...

Belli lennnn :) zamanı 18-05-2008 saat 09:00'da eski garajda migorsun önünden hareket ediyoruz. Arakdaşlarla biz bu akşam 19 gibi atatürk parkının göl tarafından girilen kısmında buluşucaz sende gel olmazsa orda takılırız...

Arkadaşlar yarın saat 09:30 İSO 9001 sertifika programım var ve akşam saat 18:00 de bitecek.Bu yuzden sizinle birlikte olamayacağım ama saat 20:00 gibi Atatürk Parkına gelebilirim.Gölün yanında olurum.

selam güzel bi oluşum inşallah hayırlı olur
bende katılmak istiyorum eski bir bisikletçiyim üniversite okurken lisanslı olarakta yarışlara katılmııştım çok zevkli birşeydir hayırlı olsun...

@ceyhan

Şuan nerdesin hocam ne iş yapıyorsun hangi bölümden mezunsun bir ara uyarsa sana da tanışalım buluşalım....

@tufanbal

Okulu bıraktım şuanda devlet kurumunda memur olarak çalışıyorum ama tanışabiliriz, kendime en kısa zamanda bir bisiklet aldıktan sonra, yaklaşık 10 yıl önce herşeyi bırakmıştım ama yavaş tekrara başlamak istiyorum...

@ceyhan

Hangi bölümü bıraktın, hangi kurumda çalışıyorsun? Biz yarın ibirler köyü tarafına gidicez gurkankas ben ve bir arkadaş daha var bisiklet bulabilirsen buyur gel...

@tufanbal

Kısmetse bisikleti aldıktan sonra işten arta kalan zamanlarda tamammı iyi eglenceler

Arkadaşlar ben iş değişikliği nedeniyle 1 aylık bir ist. eğitime gidiyorum. Sizlere katılamıyacam...

Slm Tufan. Ne zaman geleceksin tam olarak? Telefonunda çekmiyo mudur nedir? Ulaşamadım. Deli oğlanında numarası yok. Yaşıyo musunuz olm....

@aksoy9801

hehehe sen de kimsin? Deli oğlan kim? Hangi numaramı arıyorsun o da önemli iş değişikliği nedeniyle bir takım değişiklikler oldu :=) kendini bana hatırlatırsan tlfnumuda veririm yeni olanı :) şimdilik haziranın 20'sinden sonra gelicem diyelim ama kesin değil daha erkende olabilir daha geçde olabilir.

Len tufan ne çabuk unuutun olm?atatürk bahçesinde göl kenarında neler olmuştu?Tevfik lan ben.yuh beaa..iranlı diş hekimi arkadaşın yanına gidecektik daha..

Sonunda bisikletimi aldım Bianchi WAP güzel bir mtb işimi görücege benziyor, bende zamanım oldukça sizlere katılabilirim artık antrenmanlara başladım bir gün arayla yol yapıyorum ortalama 19 km yol alıyorum, benim gibi biri için az ama kendimizi aşacagız zamanla iyi akşamlar herkese...

Heheheh tamam hatırladım :) hehehehehe... Tevfik abe ben istanbuldan eğitimden dönem birşeyler yaparız ama deli oğlan oralarda isterseniz haberleşin...

@ceyhan

wayyy hayırlı olsun, 19km yapılır da nasıl yaptığına bağlı tempo nedir nasıl yolda 19km yapıyorsun falan filan ama 19km hiç fena değil :) her durumda :) neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

yahu ne adamsın ha!!bak herkess gezip tozuyo, biz yağ bağladık sayende.toplaşalım artık da bişeler yapalım..

evvvettt sonunda eğitimim bitti p.tesi yani 16-06-08 da olucam... çok özledim bisikletimi :) ben burada biniyorum bisiklete ama kendi bisikleti gibisi yok :) gerçe burda da bindiğim trek 3900 ama olsun :)... buralarda çok güzel bisiklet parkuru var. Bu arada ist. dan dönerken istediğiniz birşey varsa haber edin.

Kimse yok mu nerede bisiklet tutkunları...

Geri