gecen yıl oralarda bizimde canımızı çok yakmıştı pıtraklar her seferinde en az 4-5 tanesi batıyordu artık yoldan aşağı hiç inmemek gerekli bencede tamir takımsız hiç yola çıkma ve mutlaka bir patlak önleyici doldur tekerlerine bayağı dertten kurtarıyor insanı yolun açık olsun
resimlerle mestolduk vallhaa,harıka yerler,balıkkesır benımde düşüncelerımarasında,ınşallahbırgun oralarda pedallarızz,foto ve paylaşımlar ıcın de ayrıca tesekkurler,hoşcakalın
@hayko-cepkin
bahsettiğin bisikletlerden daha önce kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım ama muhakkak benim bisiklet daha yorucudur
sonuçta amortisörler insanın gücünü dağıtıyor..
aslında almayı düşünüyorum ama şu sıralar maddi olarak imkansız gibi
Çok güzel bir tur yapmışsınız anlaşılan, bunu da çok güzel bir şekikde sunmayı başarmışsınız. Ayvalık'tan yaklaşık bir iki ay öncesinde ayrıldım, sizin fotoğraflarınıza bakınca sanki hiç ayrılmamış gibi hissettim Paylaşım için teşekkürler..
Öncelikle eleştiri ile başlayalım yorumlarımıza.
Neden tamir seti yok yanında?
Lastik yamamayı bilmiyormusun?
Yedek iç lastik taşımıyormusun?
Bu soruların cevapları bir bisikletçi için çok önemli. Eğer tamir setin yok ise en kısa sürede temin etmelisin. Lastik yamamayı bilmiyor isen bir bisiklet tamircisinde iki dakikada öğrenebilirsin. Ve ne olursa olsun yedek iç lastik taşımayı alışkanlık haline getir. Ki turlarında hem moralin bozulmasın hem zaman kaybetmeyesin hemde keyfini çıkarasın.
Bunların dışında çok güzel yerler geziyor ve bizlere en iyi şekilde sunum gerçekleştiriyorsun. Bunun için çok çok teşekkür ederiz. Zevkle okumaya ve seyretmeye sıkılmadan devam edeceğimizi sakın unutma. Her hafta farklı yerleri görmek çok güzel olacak.
@Serkan Taşdelen
Serkan abi yorumun benim için çok değerli, çok teşekkür ederim..
Eleştirinde sonuna kadar haklısın, çantam olmadığı için yama, iç lastik vs. almamıştım yanıma; ama bu gezi bana tam bir ders oldu. eee ne demişler; "Bir musibet bin nasihattan iyidir"
Bundan sonraki gezilerimde sizleri de örnek alarak daha profesyonelce hareket etmeye çalışacağım. Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın !