Scudo Sports

Balata Modeli Seçimi

baris34ince

Daimi Üye
Tepki
91
Bisiklet
Kron
Merhabalar herkese, balatalarımı değiştiricem fakat daha önce hiç yeni balata satın almadığım için hangi modeli alacağımı bilmiyorum. Ayrıca sebebi biraz karışık ama ben almayacağım başka birisi alıp getirecek bana veya internetten sipariş edicem bu yüzden balataları bisikletçiye götürüp aynısından deme şansım da yok. frenler kron xc250 üzerinde takılı olan mekanik disk frenlerden kullanan varsa belki yardımcı olur. balataların arkasında yazılanlar da silinmiş malesef.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/p417x417/10155509_10152372501589861_8636295899498763499_n.jpg

model önerecek arkadaşlar organik veya yarı organik önerirlerse memnun olurum. herkese teşekkürler şimdiden

Scudo
bildiğim kadarıyla üzerlerinde bir model numarası var. o şekilde alınıyor olması lazım yeni balatanın.

evet hocam bunu ben de biliyorum ama belirttiğim gibi '' balataların arkasında yazılanlar da silinmiş malesef. ''

aynı model kullanan birinden cevap gelmesini beklenebilir yada bir bisiketciye gidip danışabilirsin onlar bilirler büyük bisiketciler de vardır her çeşit ten.

bakalım umarım aynı model kullanan birisinden cevap gelir

@baris34ince

Madem goturup gosteremiyorsun, Kron bisiklete XC250 model uzerindeki fren sisteminin modelini ve bunda kullanilan balata model numarasini e-mail ile sorabilirsiniz. Veya internetteki guvenilir bisiklet magazalarina telefon ile fren modelinizi vererek uygun balatayi sorabilirsiniz. Internetten yanlis siparis vermek istemediginiz icin danistiginizi soylerseniz yardimci olmaya calisacaklardir.
Veya uretici firmanin sitesinden fren sisteminin modeline ve firmanin bu model icin verdigi balata modellerine ulasmaya calisin. Shimano bu konuda cok iyidir ama sizin fren sisteminiz tektro novella sanirim.
Enson balata aldigimda internetten alisveris yapacagim firmayi aramis istedigim model olmadigi icin onerdikleri muadili almistim. Gelen model sorunsuzdu. Bu yontemleri bir deneyin bence!

@baris34ince

(link) biraz baktım ve böyle bişey buldum fakat uyar mı bilmiyorum.Diskinizin modelini yazmanız daha mantıklı olacaktır çünkü balatalar disk şekline,tipine göre seçiliyor

@emre özbay

Hayır diskin şekline göre seçim yapılmıyor. Kaliperin modeline göre seçim yapılıyor. Balatanın yapısı(organik-metalik) diske göre seçilir.

Ben yanlış biliyormuşum o zaman düzelttiğiniz için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Geri