Scudo Sports

Balaklava mı? Atkı, bere, boyunluk mu?

Bugün Decathlon'dan şöyle bir balaklava aldım umarım pişman etmez. İnce gibi duruyor ama ilk denememde fena olmadığını farkettim. Satış yorumları da genel olumlu görünüyor. Alanlar varsa daha önce katkı verebilirler :)
Polarlı değil ama rahat bir kullanım veriyor, tabi daha soğuk havalarda nasıl bir sonuç verir bilinmez. Ankara'da işe giderken sabah soğuğu yedim şu an nezle olmak üzereyim, bu sebeple direkt balaklava aldım.

273262 dosyayı görüntüle
Ben bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum. İnce yapılı ama soğuk havalarda işe yarıyor. Kış boyunca yağışlı havalar hariç işe bisikletle gidip geldim. -10 derece sıcaklıkta bile işe gittim yeterli geldi.

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Scudo
Ben bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum. İnce yapılı ama soğuk havalarda işe yarıyor. Kış boyunca yağışlı havalar hariç işe bisikletle gidip geldim. -10 derece sıcaklıkta bile işe gittim yeterli geldi.

Aradığım yorum teşekkürler. :) Beni hasta etmesin tek istediğim o. Hani Ankara soğuğu adamı fena kesiyor, bu yetmezse farklı alternatifler düşüneceğim. Nefes aldırmasa bile olur ama zaten nefes alma kısımları gayet uygun görünüyor bu üründe :D .

North Face under helmet balaklava kullanıyorum. Nefes almada sıkıntı yok ve soğuk koruması, çabuk kuruması konusunda memnunum. Bundan önce Decathlon, Vaude ve Blackspade kullandım.

Geri