Scudo Sports

Bakırköy'de bisiklet sürmek bir harika dostum..

@Serkan Mıstınoğlu yalnız ekip iri yarı arkadaşlardan oluşsun. ayrıca bisiklet yoluna parkeden araçların silicek ve aynalarınada bence küçük bir uygulamada bulunulmalı. Mangal Busters ekibinin bu mangalcıların zihniyeti bilerek görevi kabul etmesi gerekir. çünkü en ufak bir laf dalaşında 10 lu 15 li sürüler halinde saldırdıklarını biliyoruz.

@Serkan Mıstınoğlu yalnız ekip iri yarı arkadaşlardan oluşsun. ayrıca bisiklet yoluna parkeden araçların silicek ve aynalarınada bence küçük bir uygulamada bulunulmalı. Mangal Busters ekibinin bu mangalcıların zihniyeti bilerek görevi kabul etmesi gerekir. çünkü en ufak bir laf dalaşında 10 lu 15 li sürüler halinde saldırdıklarını biliyoruz. @Çağdaş78 çayır manyaklarıda olabilir grubun ismi.

• Beğen
Tepkiler: venom09
Scudo
@serkant yakıt benim tarz biraz istilacı çekirge , arsız misafir şeklinde gayet rahatsız edici sinek olmak üzerine idi. Özellikle gereksiz ve rahatsız edici bir samimiyet ve gürültücü sohbet olmazsa olması. Soft power yani. Hattta cocuklarin top oyununa buyuklerin tavlasina muzigine karismak sart. Kesinlikle alınma darilma yok tam saha yuzsuzluk diyorum. Bana göre en itici olabilecek şey bu.

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
Geçenler'de bisikletci arkadaşım soruyor diyor hayırdır çift zil niye? dedim biri normal zil bildiğin demir zil onu çalıyorum farkın varıp afedersiniz bisiklet yolu olduğunu unuttum diyen hanfendiler ve beyfendiler için bu zil yani normal ''İNSAN MODU'' diğer zil ne için peki diyor öbürüde normal zili çaldığım halde oralı olamayanlar için daha güçlü bir zil oda diyorum''ÖKÜZ MODU''

İnsanlık kalmamış ki vazgeçtim artık hiç birşeyden minnettar olamıyorum bu ülkede yaşadığım için...

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Tüm sahillerde bisikletli ve elektrikli araçları olan güvenlikler var. Bir kez bile bisiklet yolunda bir tur atıp insanları uyardıklarını, yasak olan mangallar için hareket ettiklerini görmedim. İnsanları resmi bir görevli değil sen - ben uyarınca anında işin rengi değişiyor. Sırf bu bisiklet yolu işgali bile kışın bisiklet sürmek için motive ediyor insanı. Bisiklet yolunda bebeğinin bezini değiştiren anne gördü bu gözler... 1 sn geç fren yapsam bebek katili bisikletçi haberi okuyacaktınız belkide. (Anne çimlerde piknikte, bebek yolda... oturduğu yerde mi yapsın mış??)

• Beğen
Tepkiler: venom09
@BerkEvren dün akşam aynı güzergahta geçerken bisiklet yolunun üzerinde bebek bezi gördüm, hayvan oğlu hayvanın biri bebeğinin *oklu bezini atmıştı.

5-6 sene evvel bu kadar değillerdi. Bunların çoğalması çok ilginç, sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar tam olarak mantığı çözmek mümkün değil ama bu tip kımıl zararlıları genelde bakteri gibi yavaş yavaş yayılarak bulunduğu bölgeyi işgal edip çöpleriyle pislikleriyle de bulundukları bölgeyi tahrip ediyorlar.

*Bence kurtulmanın iki yolu var,
1. Belediye -Biz artık yeteri kadar yedik sömürdük biraz da hizmet verelim diyerek hareket edip asimetrik zamanlarda devriye dolaşıp mangalları, nargileleri toplayacak.
2. Belediye bunların pisliklerini arkalarından toplamayacak olduğu gibi bırakacak. Evet ilk zamanlar ciddi rahatsızlık verecek bizlere ama bir süre sonra -bu belediye napıyür ya, bislik içinde her yer artık buralara gelinmez valla haa! diyerek kendi pisliklerinde boğulmaları sağlanacak.. :D

Edit: *imla hatası

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
hocam bundan 15 sene önce bodrum da çalışırken ben onu tecrübe ettim. müşteri kalkardı masadan 3 adım gitmeden yeni gelen müşteri gidenlerin çöpleri olan masaya otururdu.. boş masalar varken. anlayamazdım.. sonra zaten düşünmekten vazgeçtim.. gidenlerin çöpüne laf ederler ama aynısını hatta fazlasını bırakıp giderler..

Sahi sahil kenarlarında görevli bisikletli polisler vardı (florya'da denk gelmiştim). Onlara ne oldu?

@mrth ben denk gelmedim ama öyle birşey varsa da bir iki ay yapıp sonra rafa kaldırmışlardır

@anzolot
Hala mevcut o ekipler. (En azından Anadolu yakasında) Ama sahilde turlamak dışında hiçbir şeye karışmıyorlar. Yasak olan mangalların, bisiklet yolunda park etmiş araçların yanından geçip gidiyorlar. Hatta bisiklet yolundaki motorsikletlere bile sesleri çıkmıyor.
2-3 gece önce şu mangalcılara niye karışmıyorsunuz dedim, çok olay çıkıyo dediler. Toplumun huzuru için gerekirse olaylara bile karışmıyorlar. Gerçekten gurur duymalıyız.

Adamlar haybeye para kazanıyorlar desenize..

Geri