Scudo Sports

Bakırköy

Merhabalar, site çok hoş olmuş; bisikletler ise ayrı bi konu, hepsi çok güzeller. Ben de en kısa zamanda oyuncakımı toplayıp aranıza katılacam kısmetse.. Görüşmek üzere..

Scudo
bisikletler biraz pahalı oyuncaklardır dikkatini çekmek isterim

@simoniuğur

Bunun farkında olmam bana acı veriyor açıkçası 8) bu yüzden hep erteledim; en kısa zamanda hazırlayacam inşallah..

pahalı oyuncak istiyorsanız radyo kontrollü model (uçak/otomobil/heli) edinin.. hem gerçek oyuncak hemde çok pahalı :D

Bisiklet aslında çocukların üzerinde gerçekten oynayabildikleri tek oyuncaklarıdır :) Gerçek oyuncak... :D

merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerinizlerdenim sizlerle hoşça vakit geçirecehimden mutluluk duyarım sevgilerle iyi seyirler

cuma günü okullar filan tatilmiş istanbulun kurtuluşundan dolayı. ne dersiniz bi buluşma ayarlasakmı?

bence çok iyi olur biz yeşilköydeyiz sen bi seko123 le konus

bir bulusma gerceklestırebılırız ama bnım bısıkletı bn dagıttım boyaya gıdecek kısacası mor bi ren k alajak yarın boyaya werılıyo toplanması baya zamanımı alacak cunku gusel ve pahalı parcalar takacam ama ıstersen buyur gel yesılkoye yınede takılırız yanı

avrupa yakasında bakırköy-yeşilköy civarında mtb freestyle gurubu kurmak istiyoruz ilgilenenler lutfen mesaj atsın diğer resimler ve videolar için link e bakın

• Beğen
Tepkiler: bedo
14 ekim 2006 cumartesi akşamı saat 20:00 da bakırköy bp nin orda toplanıyoruz ve küçüköekmece gölüne gidiyoruz gidişimizde yeşilköyde daimi cafemizde molamızı veriyoruz muhabetimizi etikten sonra yolumuza devam ediyoruz.

not:gezimiz gece olacagından lütfen reflektirlerinizi kaskınızı ve eldivenlerinizi takın

irtibat tel 0555 286 93 79 ilkay

haydi avrupa yakası haydi bisikletciler o gece bir başka gece olacak

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@ümit_levent

ben her zaman ki gibi geliyorum ;)

Yok bazı sorunlar çıktı o gün gelemedim. Bakırköyde tanıştım bir kaç kişiyle sonra gitmek zorunda kaldım. başka bi gün takılalım derim hatta bu bayram tatilinde buluşalım

yağmur ve 'asfalt' suyunu olduğu gibi çekmeyen goretexvari bir ayakkabı bilen varsa beri gelsin beyler (dünkü fırtınada ::eek: soğuk ısırığı )

EWT ARKADASLAR TANISALIM AMA EMİNİMKİ BNİ TANIMIOSUNUZ AMA GİRAYHAN ABİ BİR TANE SEDONA SCUD U VAR AMA TOPLAMA KADRO BELKİ İCİNİZDE TANIYAN TANIR

@ecanaksoy

Selam; ben de forumda yeniyim. Grup gezilerine katılma fırsatı bulamadım henüz. Kocamustafapaşa'da oturuyorum fakat, o taraflardaki gezilere de çok rahat katılabilirim. Görüşmek üzere...

Geri