Scudo Sports

Bakırköy Metin bisiklette çalışmaya başladım

Ömer Yüzgeç

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Salcano
Tatilden gelince sezoluk iş bakıyordum, gezmek amacıyla bakırköye gitmiştik metin bisiklete de gittik orada kilerde bana istersen gel dediler bende bugün başladım çalışıyorum :D
Herkesi beklerim :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
sakın sen patronun gibi sert olma. gelenleri güzel sözlerle karşıla. azarlama hiç bir müşterini :D

• Beğen
Hayırlı olsun .Artık akort ayarı vites ayarı vs. öğrenmen gerekenleri uygulayarak öğrenmiş olursun.Öğrendikten sonra da bisikletçiye gitmek yerine kendin yaparsın ;)

• Beğen
@ebubekir sözbir

aynen ve istediğim kadar bisikletim için parça bakabiliyorum dükkandan kovulma olayı yok :evil: :evil:

• Beğen
@Ömer Yüzgeç

Ben bunu, bunu, bunu ve bunu, bunu, birde bunu alıyorum usta maaşımdan kesersin deme. Yoksa ömür boyu çalışmak zorunda kalabilirsin.. :):):)

• Beğen
@Ömer Yüzgeç
bugün tanıştık ömer kardeşimle

yolun açık olsun kardeşim

hee aynen hatırladım yurt dışından almıştın kadroyu aynakol ve ruble içindeydi galiba :D

@Ömer Yüzgeç
evet aynen o, ruble yoktu ama bugün toplayıp son kontroller için getirdiğim bisiklet

bugün tanıştığım herkes aklımda da isimleri karıştırıyorum :D yarında gelicek misin

Benden sana bir tavsiye,

Her ne iş olursa nolsun, kaç gün çalışacaksan çalış.. İster bir ay, ister bir gün. Ama mutlaka işe girerken, iş bitince alacağın ücreti (maaşı, yevmiyeyi) kesin olarak kararlaştır.

Yoksa iş bitince patron çıkarıp üç kuruş para verdiği zaman itiraz etme hakkın olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Wolfi
Sakin patronun gibi oldgndan fazla ucret almaya calisma :)

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

Parça,bakım yaptirmiya giderken ömer kardeşime iş bulmak günün kari oldu sanirsam -)

Geri