yorumların olması güzel herkese teşekkürler böylelikle kim nasıl düşünüyor tanımış oluyoruz(tabii yorum olunca tanıyabiliyorsunuz

) . Sevgili Zuhal ve sevgili Frontalier (isminiz bilmediğim

için özürdilerim böyle yaz yorum) izin verirseniz bende kişisel fikirlerimi söyleyeyim .
tartışılan bu konu anlaşılan erkek egemen ki( dünya genelinde böyle malesef) toplumlarda bu tip sıkıntılı konulardaki sorunlara olan yaklaşımlar biraz da temel düşünce farklılıklarından kaynaklanıyor..
neticede aynı taraf ama farklı gözmüşsünüz gibi geldi bana yanılada bilirim :rolleyes: .. yani aynı yakada farklı köşelerdesiniz . bence de uzatmaya gerek yok ..
şimdi burada söylemek istediğim özgürlüklerin kişisel hakların bilimin ışık tuttuğu yolda ilerleyen çağdaş bir ülkede yaşadığımızı düşünüyorsak ve bir hukuk devleti nin kendimizi yaslara bağlı vatandaşları olarak görüyorsak Ki yaşadağımız ülkenin adı Türkiye Cumhuriyetidir. nasıl bir Cumhuriyet olduğu herkes tarafından çok iyi bilinir.
O zaman biz eğer bu sporu seviyorsak veya en azından bisikleti seviyor ve yaygınlaştırmak istiyorsak

.
Oradan geçiilmez burdan gidiilmez gibi düşün memeliyiz .
ben şahsen eşimle beraber ve arkadaşlarımla beraber istediğmiz donamımla şehrin her yerine girerim . Ne olduğunu görmek için arkadan takip etmem gerek yok . bizzat yanında giderim başımıza bir şey gelecekse ikimizin başına gelir. inceldiği yerden de kopar .. Elemanlar bir şekilde de savcının hakimin karşısına çıkar taciz etmek darp yapmak nedemekmiş, ne amaçla bunları yapıyorlarmış savcıya hakime ve bana anlatırlar.:boese157:
diyeceksiniz ki abi boş ver ya ne gerek var işte sende oradan gitme . ben eşim arkadaşım kızım yada her kimse bu yoldan geçmemiz gerekiyorsa geçeriz.

o yol bu sadece bu kafadaki insanların yolu değildir ..ben ve ailem sporumuzun gereği olarak bu yolu kullanacaksak bu yol kullanılır.
onlarda saygıyla kenardan bizim geçememizi beklerler ,ister seyrederler ister kafalarını çevirirler ,kendilerinin bileceği bir iş . yok başka bir şey olursa inceldiği yerden kopsun derim

.
Bizim buradaki konumuz bu işi gerçekten profösyonelce dünya standartlarıyla yapmayı isteyen ailemizden bir bayana nederiz konuya nasıl yaklaşırız:rolleyes: .
yoksa taytla geçebiliriz - geçemeyiz gibi bir tartışma değil

...
biliyorum bazı kardeşlerim abi biz buralarda erkek halimizle tayt giysek başımıza gelmedik şey kalmaz diyorlardır. bu ülkede etek giydi diye kızlarımızın bacaklarına jilet atılıldığı yerleri bilirim

.
Ama artık bunlar tarih olmalı. inşallah da sizler sayesinde olacak..
Neticede bu donanımlar birsürü araştırmalar neticesinde geliştirilmiş sürücünün performansını pozitif yönde etkileyerek başarısı için elzem görülmüş şeylerdir.
bu konuda bizeden destek bekleyen bayan arkadaşlarımızın yada kız evlatlarınızın(anne ve baba olarak düşünün) isteklerine olan tavrımız bizim kişiliğimiz dünya görüşümüz ile ilgilidir. elbet bunlarada saygımız çok fazlasıyla da vardır ....
tabiii nereye kadar ...
kardaş burdan geçemezsin...
e kadar
herkese sevgi ve saygılarımla