Scudo Sports

Bak gidiyor Makina :)

Scudo
İşin teknik detayını bilecek kadar bir bisiklet bilgim yok fakat bildiğim birşey var ki sırf siyah olması bisikletin kendini göstermesini engellemiş... Bilmiyorum arkadaşlar neder fakat açık ve koyu renkleri geçişli bir şekilde spreyleseydin gerçekten güzel duracağına inanıyorum.
Sizi kırdıysam kusura bakmayın...
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: brol ve testerella
siyah adeta bir gizemlilik yaratmıs bisikletinde dostum ;) iyi toplamıssın tebrik ediyorum ;) kazasız belasız sürüşler ve bisikletinle en güzel günler senin olsun :)

sevgilerimle...

gerçekten harika bi makina
evet siyah pek açmamış belki bisikleti ama sanırsam kadro carbon o yüzden pek bi boya olamaz
ALLAh sahibine bağışlasın ALLAH kaza bela vermesin hayırlı pedallar

• Beğen
Tepkiler: testerella
evet kadronun karbon olduğu belli oluyor.Kaynak izleri yok çünkü.Güzel bisiklet olmuş.Donanım listesini ve ağırlığını yazarsan iyi olur.

ben bu bisikleti bir yerden hatırlıyorum

• Beğen
Bende... (Aynakoldan hatırladım)
Güzel bisiklet güle güle kullan.

• Beğen
@BarışCan

Yorumun için teşekkürler, sprey boya konusunu düşünücem yalnız elim pek yatkın değildir :)
Geçenlerde vapurda karşılaştığım genç bir arkadaş aynen şöyle sordu; " abi, bu bisiklet çakma mı?" :)

Her parçası çok güzel fakat özellikle jant setini çok beğendim. Güle güle kullanın.

• Beğen
bu makina gitmezmi hemde nasıl gider 41 kere maşallah darısı bana :)

bu bisikleti sürerken siyah ayakkabı siyah gömlek veya t-shırt siyah pantolon siyah gözlük ve yine siyah kask takacaksın birde kulaklık çıkarsa kulağına süper olur:D:D:D

Bisikletinin süper olduğunu daha öncede sölemiştim..:)

Nazar deymesin.

Geri