Scudo Sports

Bahçeşehir

Ya bu arada yeni farkettim ben, Ağaoğlu denen adamdan nefret ederim nasıl oluyorda profilimin altında adamın eşşek kadar reklamı oluyor ya... ne yapmış bisiklet için, bisikletçi için???

Scudo
Forum google reklamı alıyor arkadaşlar,dönem dönem bu tip reklamları göreceğiz artık.

Bahçeşehir ve başakşehirde ve yakın çevrelerdeki arkadaşlar başakşehir ve bahçeşehirde Bisiklet yolları bu modern yerde unutulmuş bir hatırlatalım ben belediyeye halkla işler md mail atıyorum hem bisiklet yolu ve caddelerdeki mazgallar dikey takılmış tehlike yaratıyor mazgallarıda yatay duruma getirmelerini istiyorum bisikletsever olarak sizlerde lütfen www.basaksehir.bel.tr den halkla ilişkiler md mail atınız derim.Eğer kazasız belasız dolaşmak isterseniz.Hepinize sevgi ve saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Canberk Yapıcı
@Tuğba Anbanazli

Tuğba hanım,
Haftaya bisiklet ile ısınma turlarına başlayacağım 8libandajdan kurtuldum kırıklar kaynıyor doktorum bisiklete binmeme izin verdi geçen hafta tahmin ediyorum sizi gördüm ben yürüyüşde idim siz pedallıyordunuz eğer yanlışım varsa kusura bakmayın uğur koleji tarafında profildeki resimdeki evlerin arkasından gidiyordunuz Her ne ise ocak 26 cumartesi pazar dahil her gün sabah 10.00 13.00 bahçeşehir gölet toprak yollarda offroad yapacağım zaten bir ben varım gelirseniz görüşürüz şu an güvenli yer orası benim için

• Beğen
Tepkiler: Canberk Yapıcı
Bahçeşehir ve çevresindeki bisikletsever arkadaşlar 26 ocak itibari ile her gün 10.00 13.00 bahçeşehir gölet toprak yollarında parkurda pedallayacağım gelmek isteyen varsa buyursun hem tanışalım hem pedallayalım.Sevgiler saygılar

Merhaba,

Esenkent'te oturuyorum, iş yerim Bayrampaşa'da. 2 Tekere ama motorlusuna sevdalıyım. Bu aralar motosiklet grubumuzdaki bazı arkadaşlar ile birlikte bisiklet alacağım. Tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.

Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@Haydar Varol

Merhaba haydar bey,
Motorda olduğu gibi 1000tl ye de motor var 100.000tl tl ye de motor var bisiklette aynı her şeyden önce bisiklet almadan önce seçim yapacaksınız ben bu bisikleti nerde süreceğim arazi,parketaş yol,toprak,asfalt,arnavut kaldırımı,patika,keçi yolu,çamur,karlı yolda derseniz Dağ bisikleti ön amorsitörlü tavsiye ederim.Yok arkadaş ben sadece asfalt yolda kullanacağım derseniz yol bisikleti veya tur bisikleti tavsiye ederim.Ben şahsen meraklı olduğum için 3 adet bisikletim var.Yani motorda olduğu gibi gidilecek yola göre seçim oluyor.Bildiğiniz gibi sirkecede bayağı bisiklet satan dükkan var.Önemli olan hafif bisiklete sahip olmak kaliteli malzemede önemli vites,jant,lastik.v.s.tabikii kaporta siz olduğunuza göre kask v.s. kıyafet almanız gerekecek sevgiler saygılar.

Semih Bey merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.

6-7 civarında bisiklet alacağız. Çoğumuzun gönlünde MTB var. Süreceğimiz yol genellikle Bahçeşehir-Karaburun, Bahçeşehir-Subaşı-Saray-Kıyıköy gibi. Pek toprağa girmeyeceğiz gibi görünüyor. Hybrid modeller de zihnimizi karıştırıyor açıkçası.

Trek 7300
Trek 4300D
Scott Aspect 30

Bu bisikletler ile ilgileniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@Haydar Varol
Teşekkür ederim.Seçtiğiniz mtb ler güzel bir dükkandan satın alırsanız sıkı pazarlık yaparsınız fiatlar iner.Yanında,forma,şort,suluk,pompa v.s. malzemeyı alabilirsiniz.Bende şu an mtb scott usa var.Memnunum sevgiler saygılar bisikletleri hayırlısı ile alın turlarız sevgiler saygılar:)

@Haydar Varol
Hybrid elektrikli bisiklet düşünüyorsanız boş yere para vermeyin derim.Motorlarınıza binin daha iyi Mtb bisikletle hybrid elektrikli bisikletin yapacağı hıza zaten ulaşacaksınız amaç pedal çevirip spor yapmak bence:)

Semih Bey merhaba,

Yanlış kategorilendirmiş olabilirim. Hybrid'ten kastım yol ve dağ bisikletleri arasındaki model. Araştırmalarım tüm hızıyla devam ediyor. Scott P2 ya da P3 aldım alıyorum. :))

@Haydar Varol

Haydar bey hayırlısı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Haydar Varol
Bahçeşehirdeki bisikletsever dostlarım.Bahçeşehirde cadde ve sokaklarında yolun üzerine takılı olan mazgallar dikey takıldığından her an bir bisikletli takılıp düşebilir ve vahim sonuçlar çıkabilirdi Bu konu hakkında mazgalların resimlerini çekerek başakşehir halkla ilişkiler ve fen işleri müdürlerine mail atarak durumu bildirdim ve gelen cevap çok iyi idi mart ayına kadar tüm mazgalların bisiklet sürücülerine tehlike arz etmeyecek şekilde değiştirilip yapılacağını bildirdiler.

Arkadaşlar 6 Şubat Pazar saat 11.oo de Bahçeşehir gölette pedallayacağım gelmek isteyen olursa göletteyim.Artık tanışalım derim.

Arkadaşlar,
Biz bu gidişle bir araya gelemeyeceğiz gibi gözüküyor.Ben her gün gölette pedallıyorum.Cumartesi pazar dahil Sabah 11.00-13.00 Arası ordayım gelmek isteyen Buyursun derim. sevgiler saygılar.Semih SAYGIN

Bahçeşehirdeki bisiklet sever arkadaşlar 13 mart 2011 Pazar günü Avcılar deniz otobüsü iskelesinde Saat 10.00 Avcılardaki arkadaşlar tanışma toplantısı düzenlemişler ben katılacağım.Gelmek isteyenleri beklerim.Bahçeşehirden gidiş esenyurt yolundan avcılara oradan ambarlıya gidiş.Bu yol bence daha iyi tem tehlikeli :::)))

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
@semih59

merhabalar semih bey öncelikle mazgallar konusundaki dikkatiniz için tesekürler umarım düzeltilmiştir, çünkü havaların ısınmasıyla birlikte haftalık birkaç günümü o yolu kullanarak işyerime pedallayacm :)
konum kısmında altınoluk görüyorum arkadasım cemle birlikte yaz tatilllerımızı kücükkuyuda geçiriyoruz doganın ve her turlu sporun ortak yeri diyebilirm kısmet olursa bu yaz pedallayarak gitmeyi düsünüyoruz :) bu pazar görüsmek dilegiyle...

@özmen tetik

Mayıs ayı itibari ile ailece altınolukdaki evimize gideceğiz.Altınolukda ben İDA bisiklet dostları ile 2010 yazı ayvacık,assos,k.kuyu.a oluk.güre,akçay,edremit,ören,burhaniye,karaağaç,ayvalık,taraflarında tur yaptım aynı zamanda kaz dağları köylerini tek tek pedalladık.Bu yaz kısmet olursa gene devam edeceğiz:)

@semih59

hayali bile heyecan veriyor :) tebrikler semih bey gercekten imrenmemek mümkün deil oraları bisikletle gezmek nasip olmadı ama insallah bu yaz bu hayal gercek olucak. işlerden dolayı bizim izin 2 haftayla sınırlı temmuz yada agustos dusunuyoruz. umarım sizinlede pedallamak kısmet olur :)

@özmen tetik

Beklerim Her zaman Pedallarız:) Ben bu gün bahçeşehir gölette pedalladım.Birazdan resim koyacağım buraya:)

Geri