Scudo Sports

Bahçeşehir

@semih59

Faruk bey merhabalar istanbula geldim ben bahçeşehirde oturuyorum 2 kısımda size msn adresimi veriyorum.Metin ile konuştum grup kurulmuş bir araya gelelim tanışalım.semihfusun@hotmail.com görüşmek üzere sevgiler saygılar

Scudo
@semih59

Merhaba Semih Bey;

Hoşgeldiniz İstanbul'a. Evet bir grubumuz var diyebiliriz ama maalesef hava koşulları nedeniyle eskisi kadar sık bir araya gelemiyoruz. Messenger kullanıyorum ama e-posta ile yada forum üzerinden irtibat kurarak en kısa zamanda sizinle tanışmayı diliyorum. Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: semih59
Faruk dostum,

Kardeşimi hayırlısıyla evlendirdik, turlara başlayalım, bu arada dün akşam seni aradım duymadın sanırım.

@faruk karataş

Teşekkür ederim.Bu pazar 24 ekim saat 10.00 Bahçeşehir büyük mıgros önü burgerkıng de tanışma turu yapacağız. Hareket saati 10.15 Küçükçekmece ye yan yoldan gideceğiz performans turu değil gezinti grup disiplini içinde pedallayacağız Gelebilirseniz seviniriz.Hatta bisiklet forumda tur gezi penceresine bahçeşehir....! diye çağrı yazdım.Sevgiler saygılar

@Engin YILDIZ

Allah mesut etsin Engin bey 24 ekim pazar günü saat 10.00 bahçeşehir büyük mıgros burgerkıng önünde tanışma turu düzenledim.Sizinlede tanışmak isterim.Sevgiler saygılar.

@semih59

Merhaba;

Bahsettiğiniz konu altında yaptığınız tanışma turu çağrısını gün içerisinde okudum ancak üzülerek belirtmeliyim ki maalesef bu haftasonu hem C.tesi hem de Pazar günü çalışıyor olacağım. Davetiniz için teşekkür ederim. Bir sonraki organizasyonda birlikte olmayı diliyorum. Kusıra bakmayın lütfen.

• Beğen
Merhaba.
Esenyurtta oturuyorum, Bahçeşehirde çalışıyorum.
Hava durumu elverdikçe işe bisikletle gidiyorum.
24 Ekimde Migrosun önünde gerçekleştireceğiniz tanışma buluşmasına katılmak istiyorum.
İyi geceler..

• Beğen
@harun bir

Görüşmek üzere.

@semih59

Çok teşekkür ederim Semih Bey,

Pazar günü için önceden verilmiş başka bir sözüm var,

Bir sonraki tura görüşürüz kısmetse.

Saygılar

@faruk karataş

Messenger adresim mail adresim ile aynı.Başka etkinliklerde görüşmek üzere

Arkadaşlar ıspartakuleden k.çekmeceye giden yan yolda bir motorsiklet sürücüsü minibüsden kaçtı geldi bana bisikletin arkasından çarptı ve düştüm.Köprücük kemiği ile 2 kaburgam kırıldı şu an hamdolsun iyiyim kırıklarımın kaynamasını bekliyorum.Bir zaman bisiklete binemeyeceğim düzeldiğim zaman görüşmek üzere Kask mutlaka takın kafamda kask vardı oda parçalandı kafam kurtuldu::::))))

@semih59

Semih bey

Çok geçmiş olsun. O yolun tehlikeli olduğunu hep konuşuyorduk, Allah beterinden saklasın.

• Beğen
@semih59

Semih Bey Çok geçmiş olsun. İnsan başına ne gelicek bilemiyor ama her zaman tedbirli davranmak gerektiğini görmüş olduk tekrar, kask takmanız belkide sizi daha ciddi bir yaralanmadan korumuştur.
Tekrar Geçmiş olsun, En kısa zamanda bir bisiklet aktivitesinde görüşmek üzere.

• Beğen
Semih bey büyük geçmiş olsun, umarım ne siz nede başka biri bunu tekrar yaşamaz. Bu şehrin güvensizliği bizleri böyle evde trainer la çalışmaya mecbur bırakıyor, ne yazıkki...

• Beğen
@Tuğba Anbanazli

Tuğba hanım teşekkür ederim.Olacağı varmış oldu diyorum.Kaza günü bahçeşehirden ıspartakule tren istasyon mevkiinden küçükçekmece yan yolu var daha güvenli gördüm orayı daha önce pedalladığım için Trafik yoğun değildi fakat arkamdan gelen motorsikletliyi minibüs sıkıştırmış Adam ondan kaçmış bana arkadan janta vurdu benim hiç bir şeyden haberim yokken bir ses duydum janttan ve bisiklet havalandı sol omuz tarafına önce ben sonra bisiklet düştü .Motoru kullanan adamda durdu yardımıma geldi durumu anlattı o daha çok üzüldü.Ben eşime haber verdim arabamızla geldi hep beraber hastaneye gittik.Şu an hamdolsun iyiyim ve bisiklete bineceğim günü bekliyorum kırıklar kaynamaya başladı dolanıyorum 8 li bandajım var.Kaza günü başımdan eksik etmediğim kaskım 4 yerinden iç kısımdan patladı eğer kask olmasa kafam patlayacakmış.Her zaman herkese diyorum mutlaka kask takılacak.Allah beterinden herkesi korusun sevgiler saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Canberk Yapıcı
Geri