Scudo Sports

Bahçeşehir

Merhabalar. nasılsınız büyüklerim? en yakın tur ne zamansa beni de katın aranıza sizden daha fazla ayrı kalmak istemiyorum...

Scudo
Sen forumdayken biz İznik'teydik metin ondandır;)

Haftasonu için bir aktivite düşünülüyor mu arkadaşlar? Gerçi ben yarın çalışıyor olacağım :(

@faruk karataş

Faruk,

Yarın ben de çalışıyorum, bu hafta işler sarktı.

@Engin YILDIZ

Hayırlısı bakalım.Çıkarız yine akşamüzeri filan belki.

Resimler eline geçtimi bu arada?

Yarın bir tek ben mi boşum??? Bu arada bugün denedim yol bisikletimi ne desem bilmiyorum şimdilik ama alışması zaman alacak sanırım...

@Tuğba Anbanazli

Alışınca da MTB çok tuhaf gelecek eminim sana. İyi yaptın onu almakla bence. Ben de zaman zaman asfaltta MTB ile ne işim olduğunu sorguluyorum aslında ;)

Bir de yol bisikleti alman biraz tedirgin etti beni Tuğba. Hep birlikte süremeyecekmişiz gibi geliyor bana :(

Yarın çalışıyorum çalışmasına da tüm gün mü olur kısmi mi olur belli değil henüz. Belki öğleden sonra işler biterse boş zamanım olabilir benim de :in:

Tuğba,

Yeni bisikletin hayırlı olsun, kazasız güzel günlerde kullan.

Faruk,

Resimler gelmiş, teşekkürler.

@faruk karataş

Ya aslında söylediğim gibi garip, artıları ve eksileri var. Mesela manevra yapması çok daha kolay birde MTB ile meğer daha çok sarsıntı yaşıyormuşum eğri büğrü yerlerden geçerken, tam tersi sanıyordum. Yalnız enteresan olan yokuşlaı eskisi kadar efektif çıkamıyorum, nasıl desem ;farklı bacak kaslarımı çalıştırmam gereki yor sanki. Birde vites olayını tam çözemedim.Fren sistemide disk fren kadar ani durmuyor ama biraz daha önce basıyorum... Genel hislerim olumlu, aslında onu çok sevdim, hatta odama aldım şu an karşımda duruyor:)

@Engin YILDIZ

Çok teşekkürler Engin abi,saol:p

@Engin YILDIZ

Rica ederim Engin :)

Bunların hepsine kısa zamanda alışacağını düşünüyorum Tuğba.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi link için saol, yazdım oraya :cool:

Yarın 9:30'da işe gidiyorum. Kaçta dönerim bilmiyorum. Planı olan varmı? Küçük bir yağış geçişi bekleniyor sanırım.

Geri