Scudo Sports

Bahçeşehir

@Engin YILDIZ

Evet kendimiz bolca resim de çekeriz.

Ve Köfteci Yusuf'taki ziyafetin gerçekten tadına varırız :)

Tuğba öyle lezizdi ki yediklerimiz :in:

Scudo
@faruk karataş

Yapma Faruk,

Aklıma getirme. :D Köfteci Yusuf deme, bu sefer dönüş için yollukta yaptıralım derim. :D

Yaaaa ne kadar densizim dimi :confused: hem davet et hemde o gün geziye çıkalım de... Heyecanlandım ya ondan karıştırdım mazur görün siz :eek:

@Tuğba Anbanazli

Unutabilirsin ne var bunda, sorun değil :in:

Bugün itibariyle benimde spd pedallarım ve uyumlu ayakkabılarım var. Korkun benden :)

Tuğba düşersem gülmek yok tamammı, ben sana gülmedim biliyosun :D

Kudret Abi gibi hava durumu verisi gireyim dedim :)

Cumartesi İstanbul:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

After a cloudy start, sunshine returns
RealFeel®: 24°C
High Temperature: 22°C
Low Temperature: 19°C

Cumartesi Yalova:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

After a cloudy start, sunshine returns
RealFeel®: 24°C
High Temperature: 21°C
Low Temperature: 18°C

Aslında iyi söyledin Faruk,

Kudret abiye haber verelim, gelebilir belki.

Kimdi ya o gülen , 2 km boyunca bana güldün uhahaha hahaha diye diye

Alsında beni İznik ile ilgili bir konu düşündürüyor.

Engin sen biliyorsun dönüş yolundaki o tırtık asfaltlı yol bizi çok yormuştu. İnan gözümde büyüyor şimdi o yol...

Dönüşü o yoldan yapmasak mı?

Bayanlar, baylar merhaba.
Forumda görmüşsünüzdür belki, pazar günü "Dünya Kalp Günü" nedeni ile bir bisiklet turu olacak Taksim civarında. Biz de Büyükçekmece ve Beylikdüzü grupları olarak burada buluşup pedallıyoruz oraya. Eğer pazar günü müsait olan varsa aramıza bekleriz. Haramidere'de buluşup beraber gideriz oraya.
0536 877 33 20 cep numaram benim, katılmak isteyen olursa buradan ulaşabilirsiniz. Ona göre sizi bekleriz biz de :)

Arkadaşlar ben dişlerimi fırçaladım :)

Yarın devam eder kesinleştiririz inşallah.

İyi geceler

İyi geceler görüşürüz

@faruk karataş

evet katılıyorum gerçekten yorucu oldu mıcır asfaltı hiç sevmem...
nitekim iznik e bir daha tur olursa pek gideceğimi zannetmiyorum en iyi yollar eriklide ve su düşende ......

Kimsecikler yok sanırım, yarın yanıma alacaklarıma bir türlü karar veremedim.Sırt çantamı almalımıyım sizce,çok ağırlık yaparmı? Yoksa bel çantası yeterli olurmu? İç lastik tamir kiti vs. yanında kuru meyve ilk aklıma gelenler.

@Tuğba Anbanazli

dostum tuğba iznik turuna hazırlanıyorsunuz anladığım kadarıyle.....

Evet Kudret abi, uzun zamandır Faruk, Engin abi ben planını yapıyorduk. Geçen sefer sizinle beraber gelemedim kontenjan sebebiyle. Hazır yağışta yokken gitmek lazım bir an önce.

Geri