Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Resimlerimizi gördünmü. Güzel çıkmışlar. Hele benim bisiklet üzerine eğildiğim bir resmim var, sanki specialized reklamı :D

Arkadaşlar,
Ekim ayının ilk haftası Altınolukdan dönüyorum.Bahçeşehir 2 kısım gül bloklarındayım.Metin kardeşim beni tanır ilk tur gezi çağırıma gelmiş idi kendisi ile görüşüyorum Sonbahar ve kış hepimizi turlar ve geziler için bekliyor Önemli olan hepimizin bir araya gelmesi bence herkes bu pencerede buluşsun derim.Hepinize sevgi ve saygılar.Bisikletlekalın Semih saygın

@faruk karataş

Faruk bey istanbula geldiğim zaman görüşmek üzere memnun oldum.

Merhaba arkadaşlar;

Kısmet olursa Engin ve ben, havalar fazla soğumadan 25 Eylül C.tesi günü İznik'e gitmeyi planlıyoruz. Havanın açık olacağını bekleniyor. Benim öngörülemeyen işlerim nedeniyle tam olarak kesinleştirebilmiş değiliz ama şimdiden duyurmakta fayda gördük. Durumu müsait olan arkadaşları muhakkak bekliyoruz.

Hemen ufak bir liste oluşturalım, adettendir :) ,

1- E. YILDIZ,
2- F. KARATAŞ,
3- ***

Evet başka gelen varmı?

Evet Faruk dostum senin iş durumun müsait olursa gideriz, ve güzel bir gün geçiririz.

Evet üçüncü kişi nerde?

O kendini biliyor aslında ben ip ucu veriyorum baş harfi Tuğba :)

@Engin YILDIZ

İpucumu :)

Aklıma şu geldi: Şimdi biz kendi kendimize gidersek (3-4 kişiden söz ediyorum) İznik'e daha çabuk varırız. Dönüş süremiz de kısalacağından İznilk merkezinde daha fazla vakitte geçirebiliriz. Öyle değilmi Engin?

Tamam geçen sefer de güzeldi ama yemek yiyip hemen döndük o gün biliyorsun.

Geldiiiiim :) tabi ben de gelmek istiyorum, hatta can atıyorum üfff, gidelim evet.

@Tuğba Anbanazli

Hoşgeldin :)

Tuğba özellikle belirtmek istiyorum ki maalesef kesin değil. Ama bir problem çıkmazsa gideceğiz. Yarın kesinleşir sanırım.

Yazıyorum öyleyse isimleri listeye. Kaç kişisiniz? :)

Tamamdır kesinleşce can atayım en iyisi.Sanırım o gün sadece ben geleceğim ama Murat süpriz kutudan çıkabilir son anda , o halde de 4 kişi oluruz. Metin'den haberiniz var mı?

Bu arada pazartesi günü programda bana ders vermemişler , yani pazartesi günümde boş. Diyelim ki cumartesi bir terslik çıktı gidemedik, pazartesi size de uyarsa alternatifimiz olabilir, bilginize:)

@Tuğba Anbanazli

Tamam o zaman can atarsın :)

Metin gelir mi bilmiyorum c.tesi'leri yarım gün çalışıyor o çünkü. Bilgisi yok şu an.

Pazartesi olmaz Tuğba:)

1- P.tesi Bahçeşehir'de bir arkadaşa davetliyiz ;)
2- Engin'in arabası tamir edildiği için haftaiçi çalışmak durumundaymış (bu gün bu ihtimali de konuştuk çünkü)
3- Ben muhtemelen çalışıyor olacağım.

@faruk karataş

Aynen öyle biz bize gidersek çabuk gider geliriz, ayrıca İznik kalesini gezme ve bol bol fotoğraf çekme şansımız olur.

Geri