Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Tamam abi gidiceğimiz zaman haberleşelim bende gelicem iyice fasulyeden oldum katılamaz kaldım turlara...

@Engin YILDIZ

Nasıl yani olmadımı, o niye:eek:

Ben iyiyim Metin seni sormalı, görünmüyorsun uzun zamandır...

merhaba iyi akşamlar Bahçeşehir :) nasılsınız?
Bisikletimle biraraya gelmek için birkaç ufak yeniliğe ihtiyacım var.
Selem çok rahatsız ediyor. Önerebileceğiniz rahat ve uygun fiyatta sele var mı?
Matara ve matara tutucuda lazım tabi. Mataralardaki plastik kokusu çok rahatsız edici. Sağlıklı bir suluk önerilerinize bekliyorum :) teşekkürler simdiden

@enesged

Merhaba Enes;

Benim de selem hiç kontorlu değil. Pedli şort/tayt kullanırsam bu sorunu halledeceğimi düşünüyorum. (Sen kullanıyormusun?)

Delta'dan Topeak marka tutucu aldım . Basit ama işimi görüyor.

Matara kullanmıyorum, yarımlık yada birlik su petlerini mataraya yerleştiriyorum. Sorun olmuyor. Hem de çok pratik. Kullan-at :)

Arkadaşlar dün akşam yapacağımız Bebek Turunu yaşadığım bir aksilik nedeniyle iptal etmek zoruna kaldık. Engin'de benm yüzümden gidememiş oldu :( Artık yapacak birşey yok, önümüzdeki turlara bakacağız :D

Bu arada yarınki İznik turu için bir tam ve bir öğrenci ( o benim :) ) olarak gidiş dönüş biletlerimizi aldım Engin. Yeni bir aksilik yaşanmaması koşuluyla yarın beraberiz inşallah :)

Bir de Engin'le az önce konuştuğumuz ve sizinle paylaşmak istediğim bir konu var:
Bu akşam bir tur düşünüyoruz. Ne zaman, nereye olduğuna ve ne içeceğimize henüz karar vermedik :D İşten çıkışımıza bağlı olarak ayarlamayı planlıyoruz. Gelmek isteyenler buyursun gelsinler :)

enes gölet in oradaki bisikletçide matara tutuclar var oraya bakabilirsin ben bir tane aldm ve memnunum orada selelerde var

Metin Engin abiyle, Faruk şu an sanırım dönüş yolundadır, Asus pedal grubu ile beraber gittiler, gelince öğreniriz havadisleri..

20 Dk. oldu geleli, önce Büyükçekmece sonra Bolu git gel 700 km yol yapmışım bugün. :eek:

Sorma öyle de oldu, sözde yedi göllere gidecektik ama zaman kalmadı, artık kısmetse başka sefere.

@Engin YILDIZ

Olsun işlerini hallettin ve sağ salim geldin ya önemli olan bu.

Ben de çıkmadım bugün hiç. Belki yarın çıkarım. Çıkmak istiyorum çünkü şu havaları iyi değerlendirmek lazım

Siperlik şu an görünürlerde yok ama, samıyorum evde olsun. Galiba kayboldu. :mad:

Geri