Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Engin Abi nezaman yapıyoruz Bebek, Ortaköy ?

Ne zaman gideriz yarın olabilir, yada cuma akşamı hangi gün müsaitseniz.

Bu arada Faruk sen de gelirsin akşam biraz geç gideriz sana hangi gün uyar.?

@Engin YILDIZ

Bana göre ayarlayamayız sanırım. Çünkü akşam eve dönüş saatim belli olmuyor. Sanırım 20:00- 21:00 arası dönerim. Bu saatler sizin için de uygun olacaksa bir aksilik olmadığı takdirde en geç 21:00'da yola çıkabilirim.

Bana sorarsan yarın daha uygun olur. Çünkü C.tesi sabah erken uyanıp iznik yollarına düşeceğiz

C.tesi gidiyoruz yani İznik'e , iyi bunuda öğrenmiş oldum:) , yarın akşam ben katılırım ama kaç gibi döneriz?

Faruk yarın akşam sen işten geldiğin de bizler hazır oluruz, hemen çıkarız ne dersiniz?

@Tuğba Anbanazli

Söylememişmiydik sana :Ahhh-1660 Kusura bakma lütfen, biliyorsun sanmıştım ben :(

@Engin YILDIZ

Bence uygun, en geç 21.00'a kadar beni beklerseniz olur. Eğer gelemeyecek olursam erken çıkabilmeniz için sizi haberdar ederim.

Söylediğim gibi bir aksilik olmadığı takdirde EN GEÇ 21:00'da gelebilirim. Geç mi olur acaba? Ne diyorsunuz?

Yo yo Bana uyar geç olsun sorun değil, yetişicek yer yokya, aslında trafik açısından düşünürsek geç daha iyi bence, daha rahat sürüş olur.

Haklısın Tuğba dönüşte transit yolu kullanmak çok daha keyifli oluyor.

Ya lütfen endişelenme benim için biliyosun spreyim var nolucakki, hem erkek fatmayım ben bişi olmaz:)

Faruk artık götürür geliriz, araçla gelirse O başka.

Evet nasıl yapacaksın Tuğba bizim için önemli senin dönüşün.

Dİyosanız eğer bizle gelme, bende kendim giderim hıh:vroam:

Öyle deme Tuğba, ne olur ne olmaz. Bizim içimiz rahat etmez.

Metin'de gelse birlikte gelip giderler aslında.

Yok artık. O yolda, o saatte, bir başına... Kesinlikle olmaz.

Haklısın Engin biz bırakırız araçla :in: Bu tamam da gelişin peki? :D

Ben o yoldan yalnız gelmene razı değilim gerçekten.

Bu akşam yapsaydık aslında Murat evdeydi, oda seçiyo sanki nöbet günlerini cık cık cık...Metin gelicekse zaten bizim evler yakın beraber gelmiş oluruz TEM girişindeki yoldan o Esenyurt'a döner ben bizim eve. Peki yarın gelicekmi , tık yok gene...

Kesinlikle ben de katılıyorum Faruk sana, bizi bile taciz ediyorlar ki, düşün artık Tuğba'yı.

Benim planım şöyle sizin benzinliğin orada olurum ben saat 20.30 da. Engin abide orada olur sonra seni yarım saat bekleriz derken koyuluruz yola, nasıl?

Metin'in işi hiç belli olmaz. O gelmeyecekmiş gibi plan yapmak daha doğru olur. Gelirse elbette başımızın üstünde yeri var.

Nasıl yapmalı?

Geri