Scudo Sports

Bahçeşehir

Arkadaşlar gezi ile ilgili şunları söylemek istiyorum;

Yarın (salı): Gideceğimiz yolun büyük bir kısmında yağış olacağı,
Çarşamba: İstanbulun yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu olacağı,
Perşembe: Güzergah boyunca açık bir hava olacağı tahmin ediliyor.

Yani salı ve çarşamba günleri yağmura yakalanma riski bulunuyor, perşembe günü ise Engin'in ve benim katılmayı planladığımız ve 18.09.2010 c.tesi günü yapılacak olan İznik gezisine sadece 3 gün kalmış oluyor. (Ayrıca perşembe günü izin yapmam biraz zor gibi)

Sonuç olarak yukarıda açıkladığım husullar nedeniyle şehirdışına yapacağımız geziyi haftasonundan sonraki bir tarihe ertelemeyi teklif ediyorum.

Ne diyorsunuz, başka bir fikri olan varmı?

Bu arada neden çaylı-kahveli bir akşam gezisi yapmıyoruz? :)

Scudo
Ben de hala cevap bekliyorum:

Metin zaten kayıp (ilan versek fena olmayacak cidden) :)

Engin desen bugün o da değişik atmosferlere girmiş çıkmış. Artık bisikletten zevk alacağını sanmıyorum (bilin bakalım bugün ne kullanmış) :)

Tuğba ise benim son turdaki üstün performansımı gördü bu yüzden muhtemen gizli gizli antrenman yapıyor. (Bu arada Murat'ın durumu belli, kesin bugün de nöbetçi) :)

Ne kadar safım ben yaa :)

@faruk karataş
Biraz önce okudum Faruk, Aslına bakarsan haftaya hafta içi bir gün harika olur bizim için,Muratın izin alması daha kolay olurmuş eğer haftaya hafta içi olursa. Diğer bir sebep kaygan bir zeminde tempolu sürmek çok tehlikeli olabilir, sonuçta sallana sallan gitmeyeceğiz o gün. BU sebeplerden dolayı teklifine evet diyorum. Öte yandan gitmeden önce akşam çaylı kahveli kısa turlara da Allah diyorum:in:

Bu arada Engin Abi ne kullanmış?

@Tuğba Anbanazli

Hem fkiriz öyleyse. Haftaya tekrar değerlendirelim konuyu :in:

Enginle çay içmek kolay değil. En az 75 km ve tempolu. (bebek, Ortaköy fena olmaz ;), ya da belki en kötü ihtimalle yine Başakşehir)

Ne kullanmış biliyomusuun? :)

Tamda onu soruyodum, ne kullanmış?

@Tuğba Anbanazli

Tuğba kusura bakma uyuyakalmışım gece. Yazamadım bu yüzden.

Dün bir organizasyon dahilinde yaklaşık 15 metre uzunluğunda bir TIR kullanmış. (yarışma şeklinde) İlginç öyle değilmi :)

Ben bazı ayrıntıları öğrendim kendisinden. İlk görüşmemizde sanırım sana da bahseder. O bahsetmezse söz veriyom ben anlatırım sana :)

selamlar herkese, ben geri döndüm aranıza katılamadığım için çok üzgünüm :(

Metin'cim Dönüşün muhteşem olsun, göster kendini ilk tur Bebek Toplam 80 km. :)

Nezaman gidiyoruz bebeğe yarın mı?

@metin bayer

Metin hoşgeldin. Yaşadığını bilmek güzel :)

@Engin YILDIZ

İlk fırsatta gidelim :in:

@Tuğba Anbanazli

Ben yarın çalışıyorum :(

Peki ya öbür gün? bence bugün kararlaştıralım bebek gününü :)

Tuğba siz kararlaştırın, ben de o gün size katılmaya çalışayım. Siz bana bakmayın belli olmuyo çünkü. Ama kesin olan birşey var, önümüzdeki iki gün çalışıyorum. Yine de akşam saatlerinde gelmeye çalışırım. Siz karar verin yeterki.

Yaa ben burdayımda Engin Abiyle metin yok gene sanırım...

@Tuğba Anbanazli

Metin'in olmasına zaten şaşardım da, Engin'in de sesi çıkmadı hiç. Diyordum ki gelmiş :)

Geri