Scudo Sports

Bahçeşehir

Yani hazır araç servisteyken, benim de elim ayağım araç yoksa kime ne götüreyim dimi yani.

Ama hafta içi erken çıkar, turumuzu gerçekleştirir geliriz, sen izinli olduğun güne bakıp haber verirsen ben de kendimi ayarlarım gideriz. :)

Scudo
@Engin YILDIZ

Harika olur varya. Cidden süper fikir. En kısa zamanda ayarlar zizinli olduğum günü bildiririm. Hatta özellikle istediğiniz bir gün varsa aklınızda o günü bile ayarlayabilirim sanırım.

Herhalde perşembe teslim ederler aracı. Dolayısıyla p.tesi, salı yada çarşamba günleri çıkabiliriz demektir. Nasıl isterseniz. Ben de bir bakayım asıl izin günüme bu arada.

Hafta içi harika fikir, daha bugün Murat mızmızlandı dedi işte hafta içi olsa süper olur hafta sonu nöbetim var diye, eğer hafta içi olursa o da katılabilir, Metin de geliyomu? hiç ses yok ondan...

Şimdi ben kısmetse yarın yola çıkıyorum, yine kısmetse pazar sabah gelirim, geldiğimde günü kararlaştırırız diyorum.

Burdayım pardon yeni gördüm, tabi tabi biz gelmeyi planlıyoruz saden, açız turlara aç :)

@Tuğba Anbanazli

Tuğba İznik'e gitmeyi planlıyoruz, az sayıda kişi olacağımız için tempolu gideriz diye düşünüyorum.

Çabuk gidersek İznik kalesini gezip bol bol fotoğraf çekeriz, tabi dönüş feribot saatini de unutmamak lazım yoksa kaçırırsak yandık. :)

Yoksa 140 km'lik bir parkur Yalova'dan Topçulara 13 km. oradan Eskihisar'a arabalı vapur 24 saat var, sorun olmaz da Avrupa yakasına sabaha ancak geçeriz. :)

Ayıpsın Engin Abi, 140 beni bozmaz, ben performansımı ayarlarım oz amana kadar, tırsmayın öyle yavaşlatmam turu evelallah ;)

İşte bizim grubuzun çiçeği, sana da bu yakışır, tabi ki 140 km senin için kolay olacak ondan hiç şüphem yok. :)

@Engin YILDIZ

Senden şüphesi yok Tuğba üzerine alınma. Engin'in şüphesi benimlen ilgili :D

Tamamdır ozaman, bayramdan sonra turu kesinleştirir ayrıntıları konuşuruz ben çıkıyorum, size iyi geceler

@faruk karataş

Faruk niye güldün acaba, yoksa Tuğba'nın Bahçesehir rampalarını çıkarken, dilimizi nasıl dışarı çıkardığı mı aklına geldi. :eek:

Benim aklıma geldi valla.. :in:

@Engin YILDIZ

Tırsmayın filan yazmış :D Tuğba'nın performansı ortada. Yavaşlatmayacağından eminim. Hakikaten benim de şüphem yok o konuda :in:

Aynen ben de öyle düşünüyorum, hatta istese bizden önce İznik'e girer köfteci Yusuf'ta köftesini bile yer. :)

Geri