Scudo Sports

Bahçeşehir

@Engin YILDIZ

O zaman, Beylikdüzü ve Büyükçekmece grubu ile konuşayım ben.
Uygun bir gün belirleyip bir görüşme yapabiliriz. Veya, Bakırköy'deki Metin bisiklete gidebiliriz. Hem bakımlar yapılır topluca, hem de tanışmış oluruz.

Scudo
Faruk,

Bayram sonrası, bir Cumartesi sabah erkenden çıkarız.

@Engin YILDIZ

Eğer o tarihte planlarsak çakışma oluyor galiba. Sen bilirsin ama diğeri daha cazip göründü bana. Çekirdek kadromuzu alır gideriz :D

18 Eylül'de grupla gideriz, bu tur senin için bir tecrübe ve keşif turu olur, ondan sonra ki hafta, yada daha sonra bizim gruptan gelen olursa hep beraber olmazsa da biz bize gideriz.

Nasıl olur sence ?

@Engin YILDIZ

Olur tabi. Provası gibi olur hem de. Anlaştık öyleyse.
Çıkıyorum, görüşürüz

@Engin YILDIZ

Selam yok Engin abi başka yerler bana haram çünkü sizler burdasınız...

@faruk karataş

Yok valla başka işlerim, akrabalar çok sağolsun iftara falan derken akşam geç oluyor bu yüzden binemiyorum. sizleri ihmal ettiğim için çok özür dilerim :(

Bu arada yazışmalarınızı takip ettim aldığınız yeni ürünler hayırlı olsun Faruk abi, yaptığınız turlar içinde tebrikler gerçekten çoğu bisikletçinin cesaret edemeyeceği turlar... Bravo!

@faruk karataş

Faruk,

Valla bıraktığım gibi duruyor, ama akşam bir el atıcam herhalde fazla sürmez.

OOOO ben tatildeyken neler neler olmuş bebek'e gidilmiş yeni planlar yapılmış, ne güzel :).Bu ay baya ara verdim bisiklete ama şu bir hafta içinde hemen eski performansıma dönerim, bayram dönüşü gelsin turlar... Havada tam kıvamını bulur artık sıcak kavurucu yaz günlerinden sonra tatlı tatlı esintili sonbahar, tam bisiklet havaları. İple çekiyorum , ne diyim...

@Tuğba Anbanazli

Tuğba özledik valla, nerelerdesin sen? Ne zaman dönüyorsun bakalım :)

Bende özledim aynen, yeni döndüm sayılır, hatta bugün kısacık bir açılış turu yaptık Murat'la ,ısınma turları yani 20 km cik. Sanırım parlak fikirler var?İznik falan, ayrıntılar sizde artık...

@Tuğba Anbanazli

Aa döndün demek. Bayramdan sonra döneceğinizi düşünüyordum. Hoşgeldiniz öyleyse :)

Evet Tuğba, son zamanlarda bize neler oldu bilmiyorum ama Engin'le uzun turlara çıkmaya başladık. Akşamları sekiz-dokuz arası buluşup tempolu şekilde sürerek ve gidiş ile dönüş arasındaki yaklaşık 15-20 dakikalık molayı saymazsak durmaksızın yol alıyoruz. İlk zamanlar biraz zorlayıcı olduysa da alışmaya başladım. Çok keyifli. Hava koşulları da son derece uygun oluyor hem. Bu akşam turlarının devamını getireceğiz ama Engin bayram için kısa bir tatile çıkıyor ve sanırım yarın akşamdan itibaren hafta sonuna kadar İstanbul'da olamayacak. Döndüğünde ise bi İznik planımız var Bu ayın 18' i olsa gerek. Oraya gideceğiz kısmetse. (ayrıntılar: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70350) İznik turunu organize eden arkadaşlar talebin çokluğunu öne sürerek kontenjan sınırı koydular ve listedeki 15 kişi dışında bir katılımı istemiyorlar. O turda belki bizimle olamayacaksın ama, sonraki haftasına Engin'le bizim bir planımız var

Nereye bil bakalım? :)

Arkadaşlar merhaba,

Gördüğüm kadarıyla Metin yine firar da sanırım, onun biletini sonra keseriz artık.

Neyse baktım Tuğba gelmiş, özlemiştik onuda Murat'ıda en kısa zaman da birlikte bir tur düzenleyelim.

Faruk, aklıma ne geldi biliyormusun, benim araç şimdi serviste malum bayram, ancak bayramdan sonra ki Pazartesi başlarlar ve en az 3 4 gün sürer hafata içi müsait olursan hani izinli olduğun güne denk getirirsek turumuzu gerçekleştirelim.

Hatta gelirse Tuğba'da gelir.

Geri