Scudo Sports

Bahçeşehir

@faruk karataş

Aynen ben de öyle yaptım, küçük çapta olan modda taktım güzel oldu.

Birde fiyat konusunu merak ediyorum, ayrıntıları özelden yazarsanız sevinirim.

Scudo
@faruk karataş

Delta bisiklet,

Gereken ilgiyi göstermiş, sağolsunlar.

Gerçekten cazip rakamlara ürünleri almışsınız, iyi günlerde kullanın.

Ayrıca çamurluk gerçekten çok kaliteli, ondan demek kızıltoprak'ta kalmamış. :in:

@Engin YILDIZ

Sayenizde Engin Bey :in:

Çamurluk kaliteli olduğu kadar da şık. Onları taktıktan sonra bisiklet kawasaki kros motorları gibi oldu. :D

@faruk karataş

Yok canım, Delta bisiklet sağolsun.

Doğrusu boş çevirmiyorlar, gerçekten esnaflar, sizin daha önce ki gittiğiniz yer malum.. :eek:

@Engin YILDIZ

Oradan ancak mecburiyet nedeniyle alışveriş yapılır . Şeytan diyorki gir içeri :2gunsfiri

:D

@faruk karataş

Aman sakin olun, değmez.. :D

Çamurlukları taktınızmı?

@faruk karataş

Okudum da sürekli kullanacakmısınız diye merak ettim, eğer öyleyse ben de takayım artık.

Ayrıca benim size tavsiyem yine aynı olacak, benim takım setinden almanızdan yanayım hem çok kullanışlı hem de Compact bir ürün.

Taşıması çok kolay

@Engin YILDIZ

Denemek maksadıyla takıp söktüm. Önde tutucu kısmı bıraktım.
Yani bilmiyorum da bir süre daha takmam herhalde ama aldığımız çantayı da su birikintilerinden geçerken hiç etmek istemiyorum doğrusu. Islanması hoş olmaz sanırım. Bilmiyoruım ne yapsak. Daha erken mi acaba ne dersiniz?

@faruk karataş

Aslında çok hafif bir ürün, ön ve arka toplam 460 gramdı yanılmıyorsam, yani takılabilir çantaya yazık olmasın.

Ayrıca geçen son turumuzda benim ıslandığım yerlerde oldu, bence ilk turumuzda deneyelim derim.

Hepsi bir tarafada benim düzgün bir aydınlatmaya ihtiyacım var. :D

@Engin YILDIZ

Olur takıp deneyelim :)

Lambaya gelince,
Engin Bey marka fanatizmine karşıyım ama bu Topeak çok kaliteli ürünler sunuyor. Tasarım+performans+kalite üçü de var.
Lambayı da bu çerçeve de mi değerlendirmeli...

@faruk karataş

Ne yapayım fikri veren siz olunca, arkasından bir tavsiye gelmeli dedim.;)

@Engin YILDIZ

İşin kötüsü deltada iki seçenek var. Tuğbanınki en makulü sanırım. Fiyat uçuk işte maalesef :(

Orası öyle de, acaba yarın sizin sipariş vereceğiniz yere, ben de ön far için bir baksam mı?

Kayda dğer bir model göremedim. Aslında bunlar denenmeden alınacak şeyler değil. O kadar para ver deneme yanılma yap. Beğendin güzel, ya işini görmezse :mad:

Bilinen denenmiş bir ürün almak en mantıklısı da. Bilmiyorum doğrusu. İyi paralar söz konusu...

Geri