Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
engin abi grubunuzun bir ismi yoksa Çılgın Bahçeşehir Bisikletçileri'ni öneririm...

iyi günler bahçeşehir :)

dizimde ödem nüksetti. 2 haftadır bisiklet kullanamıyorum. ramazan ayında oruçluyum zaten :)

@Engin YILDIZ

Bu gece olurmu Engin abi ,:10: daha Liverpool'un Trabzon'u tokatlayışını görücem, sonra Bizim Paok'la maçımız var ...

@Tuğba Anbanazli

Haklısın Tuğba, bu gece bu maçlar varken çıkılmaz aslında.

Beşiktaş'ımız şu an 1-0 önde keyfimiz yerinde, akşam Faruk Bey'le konuştuk belki geç saatte çıkarız.

Arkadaşlar Cumartesi Grup olarak Critical Mass turuna katılsak çok güzel olur, Faruk Bey, Metin kardeşim grubumuzun çiçeği Tuğba ve gelebilecek diğer arkadaşlar müsait olursanız gidelim derim, akşam üzeri saat 17'de Göztepe Parkında toplanılıyor.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

@kaan ercan

Kaan'cım önerin için teşekkürler, ama biz semt ismi olarak değil, farklı bir isim düşüncesindeyiz.

Arkadaşlar 4 Eylül Cumartesi günü Kudret Abimizin düzenlediği Yalova Erikli şelale turu var, çok daha öncesinden Kudret abiye tura katılacağımı söylemiştim.

Çok güzel bir tur tecrübesi olacağından emin olun, gönül isterki grup olarak katılalım.

Faruk bey'i, Metin'i ve Tuğba'yı bu turda görmek isterim.

Aşağıdaki link'ten detayları öğrenebilirsiniz

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=958569#post958569

@Engin YILDIZ

Bu etkinliğe katılmayı uzun zamandır istiyordum. Hazır izin günüme de denk gelmişken bu fırsat kaçmaz diyorum. :in:

@Engin YILDIZ

Bünyemin Ramazan ayında uzun bir tur kaldırabileceğini maalesef düşünmüyorum Engin Bey :( Ama bayram sonrası lütfen ve muhakkak İznik Turu ile tur sezonunu açalım isterim. Düşünüp davet ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

@faruk karataş

Ramazan dolayısıyla 4 Eylül'de niyetli olarak tura ben de çıkamam, ama artık bir günü Ramazan'dan sonra telafi etmeyi düşünüyorum.

@Engin YILDIZ

Bu şekilde düşünmemiştim Engin Bey. :) Ben yine de bayram sonrasında erteliyorum planları, az kaldı zaten. :in:

Çıkıyorum, hoşçakalın

Not: Yarın turluyoruz değilmi? Bir aksilik olmazsa yarın %1000 geliyorum :)

Gün içinde Engin Bey ile konuştuk. Bu Akşam güzel bir tur planlıyoruz. Nereye gideceğimizi kararlaştırmış değiliz ama kısa olmayacağı kesin. :in:

En geç 20.30 gibi pedal çeviriyor olacağız.

Dileyen (ve kendisine güvenen:) ) arkadaşlar katılabilirler.

Harika bir gece turu oldu.

Faruk Bey'le 20:40'da pedal çevirmeye başladık, sahil yolundan Florya, Yeşilköy, Bakırköy sahil yolu, Yenikapı, Sirkeci derken Ortaköy'e kadar gittik.

Nerdeyse hiç durmadık, non stop bir tur oldu.

Toplamda 74 km yol yaptık Ortaköy'deki 20 Dakikalık molayı saymazsak 3 saat 30 dakikada turumuzu bitirdik.

Faruk Dostuma üstün Performansından dolayı teşekkürler. :in:

@Engin YILDIZ

Düşman çatlatan cinsten olmuş bu sizin tur, çok özendim, ne yazıkki ben evde değildim görmedim bile, katılsam harika olurmuş çünkü yarın sabah tatile çıkıyoruz. Dönünce çıkamadığımız turların acısını çıkaracağımızı umuyorum , hemde tam kadro:in: , Faruk, Metin Engin abikendinize iyi bakın, görüşmek üzere

not: ben yokken çok da fazla gezip kondüsyonunuzu artırmayın yaaaa dönünce arkada kalırsam çok üzülürüm

Geri