Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Arkadaşlar yazdıklarınızı yeni okudum, malum dün maç vardı onu izlemeye gittim :mad: ... sanırım bu akşam çıkmayı düşünüyorsunuz, saat kaç civarı çıkıcaksınız?

Arkadaşlar yazdıklarınızı yeni okudum, malum dün maç vardı onu izlemeye gittim :mad: ... sanırım bu akşam çıkmayı düşünüyorsunuz, saat kaç civarı çıkıcaksınız?

@Tuğba Anbanazli

Selam Tuğba;

Maç vardı evet. Üzülme be hayırlısı olsun :D

Bugün yemeği yer yemez çıkmak istiyorum. Fazla geçe kalmadan dönmek daha iyi olur diye düşünüyorum. Engin Bey'e de uyarsa şöyle en geç 20.30-21.00 arası pedal çevirmeye başlarız sanırım. Ne düşünüyorsun?

Arkadaşlar,

Akşam benim geç gelme ihtimalim var, hesapta olmayan ekstra bir iş çıktı. :eek: İşimi erken bitirmek için elimden geleni yapacağım.

:in: 20.30 bencede süper,nerede buluşuyoruz, Metin'de geliyormu?

@Tuğba Anbanazli

Tuğba uzun bir süre forum sayfasını görüntüleyemedim, cevabım gecikti bu yüzden.

Diyorum ki;

Eğer senin için de uygunsa ve eğer yalnız geleceksen bisikleti arabaya koy ve bizim buraya aracınla gel. Burda Shell'e filan bırakırız arabayı. Böylece dönüşte de güvenli bir şekilde eve ulaşırsın. Bizim de gözümüz arkada kalmamış olur. (Metin son zamanlarda böyle yapmaya başladı ve iyi oluyor böyle)

Metin'i şimdi aradım biraz yorgunum, kendimi iyi hissedersem arar size katılırım diyor. Engin Bey'in durumu malum. Gelirseniz Murat ile birlikte galiba üç kişi olacağız. Durum böyle :)

O zaman ben Murat geldiği zaman katılayım size , o bügün nöbetçi ve araba onda.Sizlere iyi turlar, Engin abiyede selam söyle

@Tuğba Anbanazli

Engin Bey ile görüştüm. Sonradan çıkan işini halledip 21.00 gibi eve gelme ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Çıkış saati biraz geç olacağından turu kısa tutup Sular Vadisine gitmeyi planlıyoruz. Henüz tam olarak kesinleştirebilmiş değiliz ama böyle bir durum var bilgin olsun.

@faruk karataş

abi bir ara elektrikler gitmişti de o yüzden ayrılmıştım o bakımdan :)

Bakıyorum da hem konudaki mesaj sayısı, hem de görüntülenme sayısı hızla artıyor. Avrupa yakasının en hareketli konuları arasında. En iyi çıkış yapan konu seçilebiliriz habreniz olsun :D

Geri