Scudo Sports

Bahçeşehir

@metin bayer

Metin benim işler karıştı. Gelme ihtimalim de var. İptal etmeyin siz gidin. Ben de elimden geleni yapıp gelmeye çalışacağım.

Scudo
@faruk karataş

Faruk abi ayrın gidiyormuyuz?
Biliyosun yarın akşama erteledik turu sular vadisi çok güzel biliyosun kaçırma :in:

@metin bayer

Metin çok istiyorum ama işten geç çıkacağım için yarın büyük olasılıkla size katılamayacağım :(

@faruk karataş

Olsun abi sağlık olsun ama çok geç olmazsa bekliyebiliriz?

Selam Grup,

Yarın Metin'in söylediği gibi sular vadisi turu güzel olur, ayrıca Faruk Bey gelmezse üzülürüz.

@Engin YILDIZ

Gelmeyi ben de çok istiyorum. Belki size sular vadisinde dahil olabilirim. Yarın konuşuruz.

Engin abi bir türlü yapamadık, denemediğimiz yöntem kalmadı atölyede, çok sıkışmış asla açılmıyo pedal. Delta'ya götürme kararı aldık , bizi aşan bişey anladık.

@Tuğba Anbanazli

Tuğba geçmiş olsun,

Metin'in iş yerinde bu iş olmadıysa, söylediğin gibi O zaman Delta ya gitmeniz şart olmuş.

@Engin YILDIZ

Sanırım eski pedal monte edilirken yanlış diş kaptırılmış. Yoksa bu kadar sıkışmazdı herhalde.

Galiba... neler denemedilerki , orda olmalıydın, bisikletimin üstünde hopladılar bile :eek: , sanırım olmayacak, total pedalı ve kolunu değiştiriceğiz.

@faruk karataş

Benim de aklıma gelen ilk ihtimal bu oldu, bence haklısınız.

@Tuğba Anbanazli

Evet sökülebilse bile yeni pedalın sağlıklı olarak takılabilmesi biraz zor olur sanki.

Bu arad belirtmeden edemiyeceğim, ingiliz anahtarı türevlerinden bir alet daha yamuldu oradayken...

AAAAA gördünüzmü yeni yıldız vermiş bana forum... :p :eek:

Metin yarın akşam çıkarız tura dedi, bir yanlışlık yok değil mi yarın gidiyoruz?

Geri