Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
@Tuğba Anbanazli

Merhaba Tuğba;

Dünkü tura seni çağırmayı denedik ancak ulaşmadık. Geçmiş olsun, inşallah çabucak sağlığına kavuşursun.

Tura gelince;

Bulunduğumuz noktadan turun başlangıç noktası olan Bakırköy Sahiline ulaşımı trenle sağlamak istedik ama maalesef binmemiz gereken terene yetişemedik. Hal böyle olunca bisikletle gitmeye karar verdik. Yaklaşık 35-40 dakika gecikmeli olarak buluşma noktasına vardık. Bisikletliler Derneği başkanı da olmak üzere yaklaşık 4-5 bisikletli oarada bekliyordu. Onalara dahil olup yola koyulduk. Yoldaki katılımlarla birlikte sayımız 15'i filan buldu. Tur sırasında iki arkadaşın lastikleri patladı. Onaraım için 20 şer dakikadan 40 dakika katybettik. Ortalama tur hızı da çok can sıkıcıydı. Varış noktası Beyazıt yada Sultanahmet olmasına rağmen saat epey ilerlediği için müsaade isteyip onlardan Kumkapı'da ayrıldık. Uzun lafın kısası dün için kaçırdığın hiçbirşey yok. Açıkçası hiç keyifli olmadı :(

Dönüş yolunda da Engin Bey, Metin ve ben konuşa konuşa geldik. Dönüşümüz muhteşemdi diyebilirim. Düşünsene ikisi K.çekmece göl kenarında patlamış mısır bile yediler :D

Merhabalar Engin Bey;

Çantayı biraz daha inceleyince daha da çok beğendim. Çok kaliteli görünüyor ve çok işime yarayacak. İyi ki almışım diyorum. Tutucusunu monte ettim :in:

Cicilerimi giymek için de sabırsızlanıyorum :)

Bugün sizinle alışveriş çok keyifli ve yararlı oldu doğrusu. Çok çok teşekkürler...

@faruk karataş

Merhaba,

Ne demek, her zaman..

Faydam olduysa ne mutlu bana, ayrıca forma harika, çok beğenilecek.

Yarın akşam iftar sonrası isterseniz diğer arkadaşlarla sular vadisi yapabiliriz.

Bu arada ben hala aydınlatma arıyorum.. :p

@faruk karataş

Faruk Bey,

Dönüş yolunda transit yoldan bahsetmemişsiniz. :in:

@Engin YILDIZ

A evet transit yol süperdi :in:

Patlamış mısır olayı aklımı başımdan aldı :D

Metin'cim,

1. Bugün yarım saat işim var diye mesaj atmışsın, O iş neydi?
2. Veteriner'de ne işin vardı?
3. Bu saat olmuş neden forum da değilsin?

Sen den bu üç soruya cevap bekliyorum. :p

Dün akşam saatleri göz ucuyla 10 kişilik bir grup gördüm sahilyolu üzerinden
BisikletForum'dan olacağını düşünmüştüm
acaba o grup sizin grubunuzmuydu :)

@SeLim Salcano

Saat 21:00-23:30 arası gördüyseniz bizden başkası değil.

evet o saatler aralığındaydı
siz olduğunuzu biliyordum ,Selam vereyim dedim 'bisikletforum naber' şeklinden :)
ama gülünç bir hal alırdı :)
etkinlikleriniz çok güzel , böyle güzel devam etmesi dileğimle

@Engin YILDIZ

Selam Engin abi, ve herkes;

1.Abi sorma ben geçen akşam otogara gidicektim kkuzenimi almaya sizden sonra sahur falan otagar derken hiç uyumadım kuzeni eve bıraktım sohbet falan derken uykusuz olduğumuda söylemedim canı sıkkındı bizim kuzenin avcılar sahile indik dönüşte yol ortasında küçük yavru bir köpek vardı ölmek üzere desem yalan olmaz aldım kıyamadım huyuz kapmış bizim kuzende hayvan severler derneğinden veterinere götürdük tedavi falan derken gecikicektim o sebetten dolayı yarım saat istedim.
2.yine aynı sebep tedaviden dolayı veterinerdeydim.
3.abicim ben dün biraz erken girdim ve erken ayrıldım uykusuzdum yani o yüzden dinlenmek için ayrıldım forumdan zaten ben varkende kimse yoktu sanırım hatta yazmıştım.

@faruk karataş

Abicim hayırlı olsun cicilerin :)

Bu akşam çıksak çok güzel olur ben varım diyorum umarım herkes hazırdır... :in:

@faruk karataş

Hadi ya ben haber verdim herkese Faruk abi ama sağlık olsun nasıl yapalım o zaman biz gidelim mi acaba sen olmadan da olmaz ki be abi cicilerini ıslatıcaktık :(

Geri